CFR va achiziționa utilaje cu deplasare mixtă rutieră-feroviară

CFR SA va achiziționa 16 utilaje multifuncționale, cu deplasare mixtă rutieră-feroviară. Contractul pentru achiziționarea acestor utilaje, care se pot deplasa atât pe șosea, cât și pe calea ferată, este estimat la o valoare de 29,5 milioane de lei (aproximativ 6,3 milioane de euro).
Unimog deplasare mixtă rutieră-feroviară

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29 ianuarie 2019, deschiderea ofertelor urmând a avea loc la aceeași dată. Contractul nu va fi împărțit pe loturi și se va derula pe o perioadă de 16 luni, de la data atribuirii.

Potrivit caietului de sarcini și cerințelor tipului utilajului multifuncțional cu deplasare mixtă rutieră-feroviară, acestea descriu utilaje autopropulsate (cu motor diesel propriu de antrenare) pe drumuri rutiere (cu roți pe pneuri de cauciuc) și pe calea ferată (cu roți de ghidare care se pot coborî sau ridica cu acționare hidraulică).

Furnizorul va fi responsabil și va suporta toate costurile legate de obținerea agrementului tehnic feroviar pentru utilajul multifuncțional ce trebuie eliberat de către Autoritatea Feroviară Română (AFER) până la data punerii în funcțiune a utilajului.

Adaugati comentariu