Ford Trucks camionul cu numărul 500
Home Camioane Ford Trucks a livrat camionul cu numărul 500 în România
Camioane

Ford Trucks a livrat camionul cu numărul 500 în România

38

La 18 luni de la lansarea pe piața din România, Ford Trucks a anunțat că a livrat camionul cu numărul 500. Autotractorul Ford Trucks 1848 XHR a fost livrat către ELISA EXPEDITII, o firma din Baia Mare specializată în activitatea de transport internațional.”Ford Trucks este angajamentul nostru de oferire a sprijinului necesar pentru creștere profitabilității față de firmele din domeniul transporturi, logistică și construcții din România. Performanțele oferite de gama de produse și servicii Ford Trucks au făcut ca astăzi să celebrăm livrarea celui de al 500-lea vehicul comercial Ford Trucks în România”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

Ford Trucks camionul cu numărul 500”Principalele avantaje care m-au determinat să fac această alegere au fost consumul și fiabilitatea oferite de autotractoarele Ford Trucks. Pe de altă parte, marca Ford mi-a câștigat încrederea prin întreaga gama de vehicule oferite. Îmi doresc un parteneriat de lungă durată cu Ford Trucks și estimez că anul viitor voi fi unul dintre clienții noului Ford Trucks F-MAX”, a spus și Sorin Mureșan, Administrator Elisa Expediții.

Autotractorul Ford Trucks XHR 1848T este conceput pentru a satisface cerințele transportului pe distanțe medii si lungi, mizând pe creșterea rentabilității și eficienței prin caracteristicile oferite: motorul Ecotorq de 480 CP cu o putere de tracțiune impresionantă și un cuplu de 2500 Nm, precum și transmisia automată în 12 trepte care asigură un consum de combustibil optimizat pentru orice condiții de utilizare.

Sistemul LDWS – Sistem de Avertizare la Părăsirea Benzii de Circulație, AEBS – Sistem Avansat de Frânare de Urgență, ESP – Program Electronic de Stabilitate si Sistemele Auxiliare de Frânare generează atât creșterea eficienței în utilizare, cât și creșterea confortul și siguranței șoferului.

Ford Trucks deține în prezent o cotă de piață de 3,4% din piața de vehicule comerciale grele, defalcată după cum urmează: 24% cota de piață pe segmentul Construcții, 11% pe segmentul Vehicule Specializate și 1,23% din segmentul de Autotractoare.

Obiectivele Ford Trucks pentru anul 2018 vizează o cotă de piață de 5% pe piața de vehicule comerciale grele, detaliată astfel: 25% cotă de piață pe segmentul Construcții, 10,5% pe segmentul Vehicule Specializate și 2,5% din segmentul de Autotractoare.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...