Home Noutati Cei mai buni tehnicieni de service Scania din România
Noutati

Cei mai buni tehnicieni de service Scania din România

7

La mijlocul acestei luni a avut loc, la Sibiu, finala națională a Top Team, competiția internațională adresată tehnicienilor din service‐urile Scania, cu scopul de a încuraja și stimula perfecționarea profesională a angajaților săi. Trofeul național fost câștigat de echipa service‐ului din Cluj – Luncani, care și‐a măsurat forțele cu alte patru echipe din România. Echipa câștigătoare este formată din Vlad Bărăian, Bogdan Bărăian, Zoltan Nemeș, Flaviu Surd, Cristi Rotaru și căpitanul Mihai Urcan.

Performanța obținută în cadrul finalei naționale le oferă acestora posibilitatea de a participa la finala regional-europeană Top Team de la Trento, ce va avea loc în primăvara lui 2018. Mai mult, premiul I a constat într-un voucher de 1000 de euro. Nici celelalte echipe participante nu au plecat acasă cu mana goală. Echipa de pe locul 2, reprezentând service‐ul din Brașov, a câștigat 750 de euro, iar cea clasată pe locul 3, din București, a primit un voucher de 500 de euro.

Echipele au fost formate din angajați ai service‐urilor Scania și au avut de înfruntat patru probe practice, ce au presupus identificarea și rezolvarea unor defecte ale camioanelor, dar și o probă teoretică, fiecare aducând maximum 50 de puncte.

”Prin câștigarea concursului, am scos în evidență puterea unei echipe unite, punând în valoare experiența și cunoștințele dobândite în timp de fiecare membru al echipei Scania Cluj. Pentru noi va fi o mare provocare participarea la etapa următoare. Avem convingerea că vom reprezenta cu succes Scania România la nivel european și vom obține un rezultat de care toată lumea va fi mândră!”, a declarat la finalul competiției Bogdan Bărăian, unul din membrii echipei câștigătoare.

Echipele câștigătoare ale finalelor regionale vor participa la finala mondială, care va avea loc în decembrie 2018 în Södertälje (Suedia).

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

DAF Trucks Vlaanderen este ”Fabrica Viitorului”

Fabrica DAF Trucks Vlaanderen a fost distinsă cu prestigiosul titlu de „Fabrica...

Noutati

Noua formulă de calcul a RCA pentru risc ridicat, operaţională

Noua formulă de calcul a primei RCA recomandate pentru categoria asiguraţilor cu...

Noutati

Karol Sokol preia funcția de Managing Director în cadrul Scania Black Sea Unit

Începând cu 1 aprilie, Benoît Tanguy, actualul Managing Director al Scania Black...