Home Camioane Cefin a livrat 16 autobasculante Ford Trucks către CNAIR
CamioaneNoutatiVehicule speciale

Cefin a livrat 16 autobasculante Ford Trucks către CNAIR

25

Cefin Trucks a livrat oficial 16 autobasculante 4142D Euro 6C Ford Trucks către Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Această comandă importantă vine în urma contractului obținut în 22 martie 2018, în cadrul unei licitații publice organizate de CNAIR.Puterea și stabilitatea demonstrate în condiții de șantier, motoarelor Ecotorq Euro 6C cu un consum redus de combustibil, sistemul de frânare a motorului și durabilitatea în toate condițiile de încărcare sunt principalele caracteristici care au poziționat vehiculele comerciale Ford Trucks pentru Construcții printre primele branduri pe piața românească la doar câteva luni de la intrarea pe piață.

”Câștigarea licitației organizate de CNAIR a fost una dintre provocările noastre, mai ales că s-a derulat în primele luni de la data lansării brandului Ford Trucks în România. Suntem mândri de această performanță și ne bucurăm să fim prezenți cu vehiculele Ford Trucks pe șantierele de construcții de drumuri și poduri din țară”, a declarat Stefano Albarosa CEO Cefin Trucks.

”Avem încredere că produsele livrate de CEFIN, vor răspunde exigențelor CNAIR. Cele 16 autobasculante, achiziționate prin Direcția Mecanizare a CNAIR, vor intra în înzestrarea Companiei de Drumuri și vor fi folosite pentru reparația și întreținerea infrastructurii rutiere naționale. Autobasculantele Ford, cu tracțiune 8X4, achiziționate astăzi sunt destinate în special transportului mixturior asfaltice, produse de stațiile de asfalt din dotarea Regionalelor CNAIR. Trebuie să precizez că inclusiv aceasta achiziție se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în anul 2014 și care prevede achiziționarea a 1000 de mașini și utilaje”, a spus și Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR.

Noul motor de 13 L Euro 6C, cu 420 CP și 2.150 Nm, asigură un echilibru ideal între performanță și economie. Acesta dispune de un sistem de recirculare a gazelor de eșapament, geometrie variabilă a turbocompresorului, sistem de injecție directă și unitate de control electronic inteligent. De asemenea, motoarele EcoTorq sunt echipate cu toate sistemele “SMART” care contribuie la economia de carburant: alternator, compresor, pompă de servodirecție cu debit variabil și pompă de apă.

Contractul cu CNAIR include și oferirea serviciilor post vânzare. Rețeaua de distribuție și asistență tehnică Ford Trucks este prezenta în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva,  Arad, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea și Baia Mare.

Un alt serviciu oferit în cadrul acestui parteneriat îl reprezintă instruirea șoferilor care urmează să fie efectuată de către reprezentanții Ford Trucks.

Vehiculele care au făcut obiectul acestei licitații vor fi livrate către Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri din orașele Timișoara, Cluj, Craiova și Brașov.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Rama Giurgiu, pentru linia de metrou M5, e în București

Primul tren nou de metrou de la Alstom, rama ,,Giurgiu”, a ajuns...

Noutati

Conti Eco Gen 5, noua gamă de anvelope pentru camion de la Continental

Continental a prezentat linia de anvelope Conti Eco de a cincea generație...

Camioane

40 de camioane destinate sectorului de construcții, livrate de AUTOGLOBUS la Timișoara

Autoglobus anunță livrarea a 40 de camioane către Drumuri și Poduri Banat...

Noutati

Obiective mai stricte de emisii de CO2 pentru camioane și autobuze

Parlamentul European a adoptat noi măsuri – deja convenite cu Consiliul –...