Home Noutati Camion Fest – Ediția Mai 2018
Noutati

Camion Fest – Ediția Mai 2018

19

Cefin Trucks organizează în acest week-end o noua ediție a Camion Fest, evenimentul devenit deja tradițional în fiecare primăvara și toamnă ca locul de întâlnire al specialiștilor din piața vehiculelor comerciale rulate. Peste 200 de camioane rulate multibrand, oferte speciale și o atmosferă de festival îi asteaptă pe vizitatori în perioada 11-12 mai 2018.

Aflat la cea de a 8-a ediție, târgul Camion Fest se adresează firmelor cu experiență în domeniul transporturilor, precum și micilor întreprinzători din acest domeniu.

”Am organizat cu mult entuziasm Camion Fest ediția Mai 2018 – o întâlnire tradițională așteptată de foarte multi dintre clienții nostri. Ca de fiecare dată, sute de vizitatori și-au anunțat participarea. Având în permanență obiectivul de a dezvolta relațiile cu invitații noștri, le-am pregătit și de această dată o ofertă specială, valabilă doar pentru acest eveniment. Avem disponibile o gamă variată de Autotractoare și Autobasculante Premium și prețuri foarte atractive la o mulțime de autovehicule, la care am acordat reduceri de peste 3000 de euro pentru un singur camion”, ne-a declarat Paul Drăniceanu, Director Divizia Camioane Rulate Cefin Trucks.

Pe parcursul anului 2017, Cefin Trucks a înregistrat o creștere a vânzărilor de vehicule comerciale rulate cu 20% față de anul anterior, poziționându-se astfel ca una dintre cele mai dinamice companii din domeniu.

Programul evenimentului Camion Fest – Ediția Mai 2018 este următorul:

– vineri (11 mai): între orele 10:00 – 17:00

– sâmbătă (12 mai): între orele 10:00 – 16:00

În cadrul târgului sunt expuse peste 200 de camioane rulate, autotractoare, semiremorci, autobasculante, autobetoniere și utilaje de construcții.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...