Camion Fest – Ediția Mai 2018

Cefin Trucks organizează în acest week-end o noua ediție a Camion Fest, evenimentul devenit deja tradițional în fiecare primăvara și toamnă ca locul de întâlnire al specialiștilor din piața vehiculelor comerciale rulate. Peste 200 de camioane rulate multibrand, oferte speciale și o atmosferă de festival îi asteaptă pe vizitatori în perioada 11-12 mai 2018.

Aflat la cea de a 8-a ediție, târgul Camion Fest se adresează firmelor cu experiență în domeniul transporturilor, precum și micilor întreprinzători din acest domeniu.

”Am organizat cu mult entuziasm Camion Fest ediția Mai 2018 – o întâlnire tradițională așteptată de foarte multi dintre clienții nostri. Ca de fiecare dată, sute de vizitatori și-au anunțat participarea. Având în permanență obiectivul de a dezvolta relațiile cu invitații noștri, le-am pregătit și de această dată o ofertă specială, valabilă doar pentru acest eveniment. Avem disponibile o gamă variată de Autotractoare și Autobasculante Premium și prețuri foarte atractive la o mulțime de autovehicule, la care am acordat reduceri de peste 3000 de euro pentru un singur camion”, ne-a declarat Paul Drăniceanu, Director Divizia Camioane Rulate Cefin Trucks.

Pe parcursul anului 2017, Cefin Trucks a înregistrat o creștere a vânzărilor de vehicule comerciale rulate cu 20% față de anul anterior, poziționându-se astfel ca una dintre cele mai dinamice companii din domeniu.

Programul evenimentului Camion Fest – Ediția Mai 2018 este următorul:

– vineri (11 mai): între orele 10:00 – 17:00

– sâmbătă (12 mai): între orele 10:00 – 16:00

În cadrul târgului sunt expuse peste 200 de camioane rulate, autotractoare, semiremorci, autobasculante, autobetoniere și utilaje de construcții.

Adaugati comentariu