DKV extinde rețeaua de distribuție în Polonia cu stații list price

DKV Euro Service și-a extins recent gama de servicii în Polonia. Clienții DKV au acum acces la o rețea de circa 120 de stații list price.
DKV Polonia statii price list

Prețurile sunt valabile pe tot parcursul zilei și pot fi vizualizate în permanență în contul de client DKV COCKPIT. Rețeaua de unitati care acceptă carduri DKV în Polonia se ridică la 4.141 de stații.

”La stațiile noastre list price le putem oferi clienților noștri combustibil de înaltă calitate la unele dintre cele mai scăzute prețuri din Polonia”, spune Sven Mehringer, Managing Director Fuel/Energy and Vehicle Service la DKV Euro Service.

„Stațiile de alimentare sunt situate în cele mai importante intersecții”, a mai spus Sven Mehringer. Acestea includ zonele de frontieră cu Germania în vest, Republica Cehă și Slovacia în sud și Belarus și Ucraina în est.

În regiunea Varșovia și de-a lungul A2, care formează axa est-vest între Brest și Frankfurt a.d. Oder, clienții DKV pot de asemenea alimenta la stațiile list price preferate.

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 70.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și a taxei pe valoarea adăugată, DKV oferă un spectru larg de servicii pentru optimizarea și managementul flotei comerciale în întreaga Europa.

DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având aproximativ 930 de angajați. În anul 2017, grupul a realizat o cifră de afaceri de 7,2 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Actualmente, peste 170.000 de clienți utilizează 3,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2017, DKV CARD a fost desemnat pentru a 13-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

Adaugati comentariu