DKV Polonia statii price list
Home Servicii DKV extinde rețeaua de distribuție în Polonia cu stații list price
Servicii

DKV extinde rețeaua de distribuție în Polonia cu stații list price

24

DKV Euro Service și-a extins recent gama de servicii în Polonia. Clienții DKV au acum acces la o rețea de circa 120 de stații list price.

Prețurile sunt valabile pe tot parcursul zilei și pot fi vizualizate în permanență în contul de client DKV COCKPIT. Rețeaua de unitati care acceptă carduri DKV în Polonia se ridică la 4.141 de stații.

”La stațiile noastre list price le putem oferi clienților noștri combustibil de înaltă calitate la unele dintre cele mai scăzute prețuri din Polonia”, spune Sven Mehringer, Managing Director Fuel/Energy and Vehicle Service la DKV Euro Service.

„Stațiile de alimentare sunt situate în cele mai importante intersecții”, a mai spus Sven Mehringer. Acestea includ zonele de frontieră cu Germania în vest, Republica Cehă și Slovacia în sud și Belarus și Ucraina în est.

În regiunea Varșovia și de-a lungul A2, care formează axa est-vest între Brest și Frankfurt a.d. Oder, clienții DKV pot de asemenea alimenta la stațiile list price preferate.

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 70.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și a taxei pe valoarea adăugată, DKV oferă un spectru larg de servicii pentru optimizarea și managementul flotei comerciale în întreaga Europa.

DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având aproximativ 930 de angajați. În anul 2017, grupul a realizat o cifră de afaceri de 7,2 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Actualmente, peste 170.000 de clienți utilizează 3,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2017, DKV CARD a fost desemnat pentru a 13-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...