Cea mai mare comandă de autobuze electrice din Spania

Cea mai mare comandă de autobuze electrice din Spania a fost făcută recent de operatorul EMT Madrid. Producătorul chinez BYD va livra 30 din cele 50 de autobuze electrice comandate.
Cea mai mare comandă de autobuze electrice din Spania

Cele 30 de autobuze BYD eBus de 12 metri lungime se vor alătura celor 15 unități livrate deja în luna mai a acestui an. EMT a selectat BYD pe baza unor parametri operaționali ai vehiculelor, precum autonomia cu o singură încărcare, energia consumată, costurile de întreținere și garanția acordată de producător.

Flota de 15 autobuze electrice BYD eBus 12 operează deja cu succes pe ruta 52 din Madrid, între Puerta del Sol și Santamarca, dar și în perimetrul Madrid 360 Environmental Sustainability Strategy. Următoarele 30 de autobuze electrice BYD, parte din cea mai mare comandă de până acum din Spania, vor fi livrate în cursul anului 2021.

”Primele 15 autobuze electrice BYD se descurcă bine în Madrid, iar EMT a văzut beneficiile electrificării. A doua comandă, pentru 30 de autobuze, va avea un efect și mai mare pentru îmbunătățirea calității aerului din Madrid. În ciuda pandemiei, am livrat primele unități la timp și suntem deciși să facem același lucru și pentru al doilea lot”, a declarat Joaquín Bellido, director al BYD Iberia.

Adaugati comentariu