BYD a prezentat ”autobuzul viitorului” la Busworld
Home Autobuze BYD a prezentat ”autobuzul viitorului” la Busworld
Autobuze

BYD a prezentat ”autobuzul viitorului” la Busworld

16

Vedeta standului BYD de la Busworld 2019 este modelul actualizat eBus de 12 metri, supranumit ”autobuzul viitorului”, care vine cu un design nou, un nou sistem de climatizare și noi sisteme de siguranță. O altă noutate este midibuzul de 8,7 metri lungime.Cu numeroase livrări în 2019 și comenzi pentru 2020, BYD a venit la Busworld din postura de lider de piață în segmentul autobuzelor electrice din Europa. BYD Europe promovează și conceptul de soluție completă de transport, care include managementul energiei, panouri solare, infrastructură de încărcare, stivuitoare electrice și echipamente pentru depozite, iar în curând un camion electric.

Noul model electric de 12 metri lungime, supranumit de producător ”autobuzul viitorului”, are o caroserie fabricată în totalitate din aluminiu. Capacitatea bateriei este de 348 kWh, care asigură o autonomie de 250 km. Modelul este disponibil în versiuni cu 2 și 3 uși, cu o capacitate de până la 80 de pasageri.

De la lansarea pe piața europeană din 1998, BYD a vândut aproape 1.000 de autobuze electrice. La nivel mondial, BYD a livrat în acest an modelul cu numărul 50.000.

”Am stabililt o bază solidă în Europa. În 2019 am continuat succesul de piață, dar așteptăm și anul viitor noi oportunități cu clienți noi și cu cei existenți”, a declarat Isbrand Ho, director general al BYD Europe.

Cu cele două facilități de producție din Komarom (Ungaria) și Beauvais (Franța), BYD Europe a intrat în parteneriate cu numeroase afaceri mici și alte organizații, pentru a putea livra soluții personalizate pentru clienții săi individuali din țările europene.

”Construim relații puternice cu programele pentru studenți, start-up-uri și afaceri locale care, împreună, produc locuri de muncă pe întreg lanțul de aprovizionare. Suntem cu adevărat o companie europeană, care construiește autobuze electrice cu specificații pentru operatorii europeni”, a mai spus Isbrand Ho.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

Un nou autocar MAN Lion’s Coach pentru Farul Constanța

La începutul acestui an, MHS Truck & Bus Group, importatorul și distribuitorul...

Autobuze

Karsan continuă să-și întărească poziția în România

Conducând tranziția transportului public electric pe arena globală, Karsan continuă să își...

Autobuze

48 de autobuze electrice BYD vor fi furnizate de New Kopel Car Import către municipiul Bacău

New Kopel Car Import, parte a SIXT Group Romania, a semnat cu...

Autobuze

Karsan mai stabilește o premieră cu Autonomous e-ATAK

Karsan va fi primul constructor care folosește conducere autonomă în transportul public...