Actros Edition 2: Ediție limitată exclusivistă

Din ianuarie 2021 poate fi comandată seria specială Mercedes-Benz Actros Edition 2, limitată la doar 400 de unități la nivel european. Aceasta este dedicată celor care doresc un camion cu un stil exclusivist și un confort deosebit.
Actros Edition 2: Ediție limitată exclusivistă

Dacă viitorul Actros F se adresează clienților atenți la buget, pe care îi interesează doar latura funcțională a camioanelor, Actros Edition 2 îi țintește pe clienții emoționali, care creează o legătură cu vehiculele lor. Ediția limitată vine cu până la 40 de echipamente opționale, dar și cu elemente de design de la Edition 1.

Bordul și mânerele ușilor sunt acoperite în piele nappa, mai multe elemente de la interior au aspect de fibră de carbon, iar iluminarea ambientală completează aspectul deosebit. Logoul Edition 2 este afișat pe ecranul Multimedia Cockpit, dar și pe bord, în dreptul pasagerului. Patul de sus are 90 de cm lățime și este prevăzut cu o husă. Jaluzele cu nuanța bej migdală la interior și negre la exterior asigură intimitatea.

Printele elementele de design de la exterior enumerăm autocolantul cu stele de pe laterale, logoul Edition 2 și cele patru proiectoare LED de pe parasolar sau sistemul de iluminare LED din spatele cabinei. Din lateral remarcăm scările din oțel inoxidabil.

Actros Edition 2 este disponibil în versiuni cu 2 sau 3 axe, cu cabinele BigSpace sau GigaSpace. Cabina poate fi vopsită în orice nuanță, dar partea frontală va păstra nuanța ”moonstone grey metallic”.

Echipamentul standard conține următoarele 6 pachete:

  • Siguranță: pachet complet de sisteme de asistență activă a șoferului
  • Confort: iluminare ambientală LED, oglindă pentru bărbierit, frigider și alte echipamente
  • Conducere: volan îmbrăcat în piele, parasolar acționat electric și altele
  • Vizibilitate: faruri bi-xenon, senzor de ploaie, stopuri LED
  • Media: sistem de sunet, suport pentru foi A4
  • Extra Line: lumini de poziție LED în suporturile MirrorCam, semnalizatoare LED și funcție de iluminare de întâmpinare.

Adaugati comentariu