A apărut Cargo&Bus nr. 276, ediția octombrie 2019

A apărut numărul 276 al revistei Cargo&Bus, octombrie 2019, cu un conținut care îmbină, ca de obicei, testele și prezentările de vehicule comerciale cu cele mai noi informații din lumea transporturilor și logisticii.
A apărut Cargo&Bus nr. 276, ediția octombrie 2019

Materialul de bază este primul test pe șosea cu noul Iveco S-Way. Acesta păstrează motorizările lui Stralis, dar vine cu o cabină mai mare și mai aerodinamică. Consumul este redus cu până la 4%, atât datorită aerodinamicii superioare, cât și a noilor servicii disponibile.

Al doilea test este unul intern și are drept subiect noul Volvo FH cu I-Save. Un pachet special, cu un motor revoluționar cu două turbine, care este în același timp mai dinamic, dar și mai economic. Vezi în revistă ce consum am obținut noi, dar și clienții români care l-au testat deja.

Tot pe plan intern avem și lansarea noului Actros, despre care am vorbit cu Valeriu zaharia, directorul general al diviziei Trucks&Buses al Mercedes-Benz România. De asemenea, în ediția octombrie 2019 puteți citi totul despre noua structură a acționariatului EVW Holding.

În schimb, Ford Trucks începe expansiunea în țările din vestul Europei chiar din vestul extrem, mai exact Spania și Portugalia, unde modelul F-MAX este așteptat cu mare interes.

În rubrica de tehnologie puteți citi despre AXL, un concept Scania de camion autonom fără cabină pentru șofer. Dar și despre un autotractor electric MAN TGM 18.360 E folosit de Magna Steyr pentru logistica internă a fabricii sale. De asemenea, flota de camioane electrice FUSO eCanter a ajuns la 1 milion de kilometri parcurși.

În secțiunea dedicată vehiculelor comerciale ușoare puteți găsi un material despre ”Clever Bodybuilder Solutions 2019”, un eveniment organizat de Mercedes-Benz Vans în care s-au prezentat numeroase caroserii speciale pentru vehiculele mărcii. De asemenea, în rubrica de transport persoane puteți citi despre noul Sprinter Travel 75.

De asemenea, în acest număr găsiți statisticile complete ale înmatriculărilor de vehicule comercialșe de peste 3,5 tone din luna august.

Revista Cargo&Bus poate fi cumpărată din toate marile centre de distribuție presă (inmedio și benzinării), alături de revista FloteAuto. În numărul 59 al revistei FloteAuto (Octombrie 2019) puteți găsi un test drive cu noul Volkswagen e-Crafter. De asemenea, puteți vedea cât consumă cu adevărat cele mai populare mașini de clasă mică și compactă hibride sau alimentate doar cu benzină.. Prețul pachetului FloteAuto – Cargo&Bus este de 10 lei.

Adaugati comentariu