Cefin, un nou concept de vânzare camioane rulate

Cu ocazia Camion Fest, eveniment desfășurat la finalul săptămânii trecute și devenit deja tradițional, Cefin Trucks a lansat un nou concept de vânzare pentru camioane rulate.
Cefin a lansat un nou concept de vânzare de camioane rulate

Noul concept de vânzare presupune o revizie a camioanelor preluate de la clienți, iar aceste camioane rulate vor beneficia apoi de garanție și posibilități de finanțare.

”Noutatea acestei ediții este că lansăm un nou concept pentru camioanele rulate Ford Trucks. Atunci când clientul dorește să-și regândească afacerea, revine la noi, unde toate camioanele sunt revitalizate din bară în bară. Reverificăm sistemele esențiale și schimbăm toate consumabilele. În plus, clientul reprimește garanție și are variate posibilități de refinanțare. Astfel, clientul repornește la drum cu toată încrederea într-un camion Ford Trucks reinventat, adică mereu Ready to Go. ReFord!”, a declarat Alexandra Siminiuc, Director de Marketing al Cefin Trucks.

”Din lunga experiență pe care o am în domeniul vânzărilor de vehicule rulate am înțeles că majoritatea clienților își doresc un camion rulat pe care să îl bage la treabă imediat. Grație vehiculelor rulate Ford Trucks lansăm azi conceptul Ready to Go. În prima etapă vor intra doar vehiculele Ford Trucks, urmând ca acest concept să se extindă în viitor și pentru celelalte branduri”, a spus și Paul Draniceanu, Director divizie vehicule rulate, Cefin Trucks.

A doua noutate lansată de Cefin cu această ocazie este interfața actualizată a site-ului www.cefintrucks.com. Aceasta este acum mult mai intuitivă și are cu stocul de vehicule actualizat în timp real. ”Cefin ca brand de vehicule rulate este online de mai bine de 15 ani, însă în ultimii 3-4 ani am observat un trend care este încă ascendent în această direcție. Lumea e tot mai conectată la tehnologie, și astfel noi putem fi tot mai aproape de clienții noștri, la doar un click distanță”, a mai spus Alexandra Siminiuc.

Adaugati comentariu