20 de autobuze Karsan Jest pentru Transurb Galați

Micul autobuz urban Karsan Jest a câștigat licitația de 20 de unități organizată de Primăria Galați pentru compania de transport public local, Transurb.
Karsan Jest +Transurb Galați

Anadolu Automobil Rom S.R.L, unic importator al mărcii Karsan în România a semnat astăzi contractul de livrare a 20 de unități Karsan Jest către Primăria Municipiului Galați. La ceremonia de semnare a contractului au participat Maria Peșu – Director General al Anadolu Automobil Rom, și Florin Ionuț Pucheanu, Primarul municipiului Galați.

Contractul vine ca urmare a licitației de achiziții publice CN101073 din data de 19 aprilie 2019. Valoarea tranzacției se ridică la valoarea de 6.238.000 RON. În prețul achiziției mai sunt incluse panouri indicatoare de traseu, sisteme de informare călători cu monitoare LED, sistem de supraveghere video cu 5 camere și unitate de stocare DVR, sonde litrometrice pentru măsurarea consumului de carburant și sistem de monitorizare flotă cu GPS.

De asemenea, pentru validatoare a fost montat un sistem de cablaj conform cerințelor tehnice specifice ale Transurb Galați. Pe lângă vehiculele livrate și dotate corespunzător caietului de sarcini, furnizorul Anadolu Automobil Rom se va mai furniza 40 de anvelope de rezervă, scule, sisteme de verificare (SDV-uri) specifice necesare pentru mentenanță și diagnoză.

Primul vehicul va fi livrat la jumătatea lunii octombrie, pentru o perioadă de testare de două săptămâni. Ulterior vor fi livrate și celelalte 19 unități, până la jumătatea lunii ianuarie 2020.

Adaugati comentariu