Ziegler va asambla mașini de pompieri în România

Albert Ziegler GmbH, unul dintre liderii mondiali în construcția autospecialelor de stingere a incendiilor și intervenție rapidă, va asambla mașini de pompieri în România, la Sibiu, în cadrul unui parteneriat cu MHS Holding.
Ziegler va asambla masini de pompieri in Romania

Cele două companii au înființat un parteneriat sub numele de MHS – Ziegler S.R.L. pentru asamblarea de autospeciale de stingere a incendiilor și intervenție rapidă în România, folosind componentele de calitate superioară și experiența producătorului german.

Producția se va desfășura la sediul MHS Truck & Bus din Sibiu și va fi destinată atât pieței interne, cât și țărilor din sud-estul Europei. Capacitatea de producție proiectată este de 100 de unități pe an, iar forța de muncă va ajunge la 50 de angajați dedicați.

Facilitățile oferite de ambii parteneri asigură producția pe teritoriul României a unui produs premium, respectând totodată standardul producătorului german. Ziegler este lider de piață în Germania, cu o cotă de piață de aproximativ 55%. Camioanele vor fi asamblate pe bază de kituri SKD produse de Ziegler, montate pe șasiuri MAN.

Primul camion demo folosit pentru demonstrații este produs pe un șasiu MAN TGM 13.290 4×4, are o cabină pentru echipaj cu 7 locuri și rezervor de 2.000 de litri. Camionul mai dispune și de numeroase soluții care ușurează munca pompierilor, precum furtunuri montate pe cărucioare ușor de transportat, turn extensibil pentru iluminare sau scări de plafon ce pot fi manevrate de o singură persoană. Prețul acestei versiuni este de aproximativ 380.000 de euro. La Sibiu vor fi asamblate modele ale căror prețuri vor varia între 250.000 și 880.000 de euro.

Adaugati comentariu