Versiunile Renault Trucks T și T High 2020

Renault Trucks lansează versiunea 2020 a gamei sale de camioane pentru distanțe lungi: modelele T și T High sunt acum mai eficiente, dar pun în continuare accent pe confortul șoferului.
Versiunile Renault Trucks T și T High 2020

La interior, cabinele autotractoarelor Renault Trucks T dispun de finisaje noi, inclusiv scaune cu tapițerie integral textilă, scaun pentru șofer cu două cotiere sau volan îmbrăcat în piele. Pentru o poziție de condus perfectă, coloana de direcție ajustabilă pe trei direcții este acum un echipament standard. Vehiculele din seria T dispun de un panou de bord vopsit în nuanța carbon, mânere de aluminiu și praguri metalice pentru uși. Versiunile Renault Trucks T 2020 și Renault Trucks T High 2020 au și compartimente de stocare de capacitate mai mare (221 de litri).

La exterior, grila radiatorului și carcasele oglinzilor pot fi personalizate în continuare în nuanțele negru sau portocaliu lucios, disponibile opțional pe versiunile T și T High 2020.

Tot opțional poate fi comandat și noul sistem de infotainment Roadpad+. Acesta lucrează ca un asistent la bord, permițându-le șoferilor să asculte muzică, să vorbească la telefon fără să folosească mâinile sau să execute foarte precis manevrele, datorită camerelor video laterale și din spate. Cu Roadpad+, șoferul mai dispune de un sistem de navigație prin satelit cu rutare specifică pentru camioane.

Emisii reduse

Gama Renault Trucks de camioane pentru distanțe lungi dispune de motoare Euro 6 D de 11 și 13 litri, DTI 11 și DTI 13. Ambele game de motoare sunt acum mai eficiente și mai ecologice, cu o reducere de 3% a consumului de carburant și a emisiilor de CO2 în comparație cu modelele din 2019. Versiunile T și T High 2020 dispun de o nouă punte spate mai eficientă și de discuri de frână mai ușoare. Opțional pot fi activate și alte setări ale vehiculului, care oferă o reducere suplimentară de 3% a consumului de motorină. În plus, pentru țările în care acești carburanți sunt disponibili, motoarele modelelor T și T High pot fi alimentate cu biodiesel sau carburantul sintetic XTL.

Adaugati comentariu