UTA oferă un raport individual de deplasare

Clienții UTA pot crea la timp rapoarte de cheltuieli detaliate despre vehicule și rute individuale. Raportul individual de deplasare simplifică decontul cu beneficiarii.
UTA One

Companiile de transport care se deplasează cu soluția privind taxele de drum interoperabilă UTA One® au acum, pentru prima dată, transparență despre duratele și rutele de deplasare pentru fiecare camion și pot transmite în mod detaliat costurile de autostradă către beneficiarii lor. Datele transmise de operatorii sistemului de taxare sunt pregătite profesional de UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) și li se pun apoi la dispoziție clienților în portalul exclusiv UTA, sub forma unui raport.

Serviciul este oferit, în primă fază, pentru sistemele de taxare din Belgia, tunelul Liefkenshoek, Franța, Italia, Austria, Polonia (A4), Portugalia și Spania. De îndată ce în sistemul electronic de taxare (EETS) vor fi preluate și alte state europene și astfel acestea vor utiliza și UTA One® , atunci raportul de deplasări individuale se va extinde corespunzător.

”Suntem primul furnizor de EETS care oferă clienților săi un raport atât de exact despre deplasările fiecărui camion. Astfel am identificat, în sfârșit, o soluție de raportare pentru toate sistemele de taxe de drum și o calculare a costurilor rezultate”, explică Volker Huber, CEO al UTA.

Adaugati comentariu