UTA One, aparatul OBU pentru sistemul EETS

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG a lansat astăzi noul aparat UTA One, o soluție interoperabilă pentru taxele de drum din toate țările UE participante la Serviciul Electronic European privind Taxa de Drum (EETS).
UTA One

Odată cu lansarea pe piață sunt sprijinite în primă instanță sistemele pentru taxa de drum din Belgia (plus tunelul Liefkenshoek), Franța, Italia, Austria, Polonia (A4), Portugalia și Spania. În următoarea etapă, Germania și alte țări europene sunt conectate flexibil cu ajutorul așa-numitelor actualizări Over-the-air. Astfel, odată cu deschiderea altor sisteme pentru taxele de drum în cadrul EETS, oferta UTA este extinsă continuu. Nu doar posibilitatea de actualizare face deosebit de sigură pe viitor noua soluție privind taxele de drum, ci și integrarea tuturor standardelor de transmitere a contextelor europene privind taxele de drum (NSS și DSRC).

”Pentru a putea oferi clienților noștri o soluție optimă pentru serviciile electronice interoperabile privind taxele de drum (EETS), am verificat în detaliu noua soluție UTA One înainte de lansarea ei pe piață. În cadrul testelor intense la deplasări reale spre Strasbourg, Calais, Bruxelles, Aachen, Bozen, Innsbruck și Salzburg, soluția noastră privind taxele de drum și-a dovedit cu succes fiabilitatea de-a lungul a mii de kilometri”, explică Volker Huber, CEO-ul UTA.

Avantajele pentru firmele de transport sunt clare: în viitor veți putea conduce fără limită prin toată Europa cu doar un singur dispozitiv OBU și taxele acumulate vor putea fi achitate cu o singură factură unitară. Deoarece UTA, ca furnizor de servicii de mobilitate, preia și administrarea și evaluarea, clienții nu mai au nevoie pe viitor decât de un partener. Dincolo de aceasta, profitați de un procedeu de comandă și de înregistrare ușor de utilizat, ce este oferit pe pagina web one.uta.com într-o multitudine de limbi. Clienții UTA pot selecta individual contextele taxelor de drum dorite de ei.

Adaugati comentariu