UTA deschide o nouă filială, în Slovacia

UTA își continuă cursul de internaționalizare prin deschiderea unei noi filiale în Slovacia: Cu reprezentanța din Bratislava, furnizorul de servicii de mobilitate își extinde prezența sa locală în Europa Centrală și de Est.
UTA

O echipă de vânzări proprie, care este familiarizată cu distribuția la nivel național a sistemului de carduri UTA, va asista clienții slovaci. Slovacia este o locație logistică solicitată din regiunea centrală și de est. Pe lângă concentrația mare de producători de automobile, acolo s-au stabilit mulți comercianți online și operează centrale de distribuție, din care sunt aprovizionați clienții din întreaga Europă. Drept urmare crește și nevoia de servicii logistice și transport. Anual se transportă o cantitate de bunuri de aproximativ 200 de milioane de tone în cadrul Slovaciei, din care trei sferturi sunt transportate rutier. Conform datelor Eurostat, Slovacia se află pe locul șase în traficul internațional și este depășită numai de Ungaria, Cehia și Bulgaria.

”Deschiderea filialei din Slovacia stă în centrul strategiei noastre de dezvoltare, care are scopul de a ne extinde prezența în Europa Centrală și de Est. Ne bucurăm să putem continua dezvoltarea produselor noastre pe piețele de creștere dinamice din branșa logisticii”, afirmă Volker Huber, CEO al UTA.

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) se numără printre furnizorii de top din Europa în domeniul cardurilor de alimentare cu combustibil și de servicii. Utilizând sistemul de carduri UTA, clienții comerciali dispun de serviciile disponibile pe traseu și pot alimenta fără numerar în oricare dintre cele peste 59.000 de puncte de acceptanță multi-brand din 40 de țări europene. Serviciile includ achitarea taxelor de drum, reparații auto, asistenţă de urgență și tractare, precum şi restituirea TVA și a accizelor la carburanți.

Adaugati comentariu