UTA colaborează cu platforma de transport TimoCom

UTA lucrează împreună cu TimoCom, cea mai mare rețea de transport din Europa. Din acest moment sunt afișate mai mult de 44.000 stații de alimentare UTA la nivel european în aplicația de calcul și monitorizare TC eMap a TimoCom.
TimoCom UTA

”În calitate de furnizori de servicii de transport, trebuie să fim prezenți acolo unde sunt clienții noștri. În acest context, TimoCom este un partener ideal, fiind cea mai mare platformă de transport a Europei”, declară Volker Huber, CEO al UTA, în ceea ce privește colaborarea.

Peste 38.500 companii își gestionează tranzacțiile comerciale prin intermediul programului digital TimoCom – pe platforma de transport există în fiecare zi până la 750.000 oferte de transport mărfuri și vehicule. Prin aplicația de calcul și monitorizare TC eMap sunt calculate lunar aproximativ 2,6 milioane segmente de drum.

Utilizatorii UTA pot vedea imediat unde își pot alimenta vehiculele. ”În ziua de astăzi, clienții noștri așteaptă să
găsească într-un loc toate informațiile relevante privind cursa lor. Prin colaborarea noastră cu TimoCom, peste 120.000 utilizatori pot vedea în cadrul planificării traseului, unde pot utiliza ofertele noastre și pot stabili ruta în mod corespunzător”, a completat Volker Huber.

Și clienții bursei de transport beneficiază de noul parteneriat: ”Le oferim, astfel, posibilitatea de a-și planifica rutele mai eficient și mai comod“, spune Gunnar Gburek, purtătorul de cuvânt al TimoCom. Nu sunt necesare o aplicație sau un software suplimentar, deoarece TC eMap se actualizează automat. În urma actualizării, punctele de acceptare sunt înregistrate ca ”Points of Interests” (POI) cu sigla UTA și pot fi accesate de către orice utilizator.

Adaugati comentariu