GEFCO România continuă acțiunile caritabile

GEFCO România, subsidiara Grupului GEFCO, jucător global în logistica industrială și lider european în logistica automobilelor, a continuat și în anul 2017 activitatea sa caritabilă deja consacrată pe parcursul anilor anteriori, susținând acțiunile organizației „Salvați Copiii România”, Fundației PARADA și ale Asociației pentru protecția animalelor Robi.

În ultimele luni ale anului 2017, GEFCO România s-a alăturat eforturilor organizației „Salvați Copiii România” de a strânge fonduri pentru a salva viața nou-născuților acolo unde nevoia era imperativă: la Spitalul Clinic de urgență pentru copii Grigore Alexandrescu, cel mai mare spital de pediatrie din București. GEFCO România și-a oferit susținerea pentru această cauză prin achiziționarea unui ventilator pentru respirație asistată, extrem de performant, pentru secția de terapie intensivă pentru copii de vârste mici, care funcționează în cadrul spitalului.

GEFCO România și-a orientat, de asemenea, lucrările de caritate și către inițiativele Fundației PARADA de a reintegra în societate copiii orfani, abandonați sau fugiți din familii destrămate, violente și abuzive și care își duc viața pe stradă, prin inițierea în arta circului. În continuarea derulării parteneriatului inițiat în anul anterior, în luna noiembrie 2017, angajații GEFCO România au contribuit la colectarea de haine, încălțăminte, materiale educative și rechizite pentru copiii incluși în programele fundației.

Actele caritabile realizate de GEFCO România în anul anterior au ajutat Asociația pentru protecția animalelor Robi să ofere medicamente și ajutor medical pentru peste 300 de căței găzduiți în adăpostul asociației. Donațiile realizate de GEFCO România au ajutat, de asemenea, la asigurarea îngrijirii medicale și a altor animale fără adăpost, găsite în stradă, accidentate sau suferind diferite probleme medicale.

„Să facem bine și să avem grijă de ceilalți este în ADN-ul nostru și sunt mândru să văd că în fiecare an, din ce în ce mai mulți angajați GEFCO România se implică în inițiative caritabile. Energia pe care aceste asociații o dedică fiecărui proiect în parte ne inspiră și ne motivează, astfel că transmitem o încurajare puternică către oricine dorește să le susțină eforturile”, afirmă Jérôme Chevrolet, Area Manager pentru regiunea Balcanilor și Director General al GEFCO România și Bulgaria.

Adaugati comentariu