serviciu internațional de transport
Home Logistică UPS achiziționează 18 avioane noi
Logistică

UPS achiziționează 18 avioane noi

50

UPS a comandat 14 aeronave cargo Boeing 747-8 și patru noi avioane Boeing 767, cu scopul de a-și mări capacitatea de transport datorită creșterii cererii de servicii aeriene. Noile aeronave vor extinde flota existentă și nici o aeronavă mai veche nu va fi înlocuită.

Aeronavele vor fi livrate în regim accelerat, pe baza comenzii realizate de companie în 2016 pentru alte 14 aeronave cargo Boeing 747-8. Cele 32 de aeronave vor fi livrate până la sfârșitul anului 2022, suplimentând capacitatea de transport a UPS cu peste 4.082 de tone. Flota aeriană globală UPS include mai mult de 500 de avioane deținute sau închiriate. În 2017, UPS a primit trei noi aeronave cargo 747-8.

„Cererea de transporturi aeriene în interiorul SUA și de livrări aeriene în ziua următoare și amânate se extinde la niveluri record. Segmentul UPS International a ajutat la creșterea exportului cu două cifre în patru trimestre consecutive. Pentru a susține această cerere puternică din partea clienților, vom continua să investim în capacitatea aeriană de transport, asigurând legătura atât de importantă pe care clienții noștri trebuie să o aibă cu piețele din întreaga lume”, a declarat David Abney, președinte și CEO UPS.

Pe lângă cererea tot mai mare a clienților pentru servicii expres, recenta reformă fiscală din SUA permite UPS să utilizeze economiile fiscale pentru a crește semnificativ investițiile de capital și pentru a le demara mai devreme decât era planificat.

Aeronavele 747-8 pot transporta 46 de containere, 34 pe puntea principală și 12 în compartimentele inferioare. Modelul 747-8 are o capacitate de încărcare de 139,5 tone sau aproximativ 30.000 de colete și o autonomie de zbor de 7778.4 km. Noua linie de aeronave 747-8 are un grad de siguranță mare, fiabilitate și o amprentă ecologică recunoscute în industrie. Aeronava Boeing 767 are o capacitate de încărcare de 60 de tone și poate transporta 31 de containere, 24 pe puntea principală și 7 în compartimentele inferioare. Are o autonomie de zbor de aproximativ 5.556 km. În prezent, UPS operează 59 de aeronave Boeing 767.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...