Thermo King lansează soluții de stocare la rece pentru distribuția vaccinului anti Covid
Home Logistică Thermo King lansează soluții de stocare la rece pentru distribuția vaccinului anti Covid
LogisticăRemorci

Thermo King lansează soluții de stocare la rece pentru distribuția vaccinului anti Covid

34

Thermo King și-a extins portofoliul de soluții temporare de stocare cu produse ce îndeplinesc cerințele unice ale companiilor farmaceutice care dezvoltă vaccinuri anti Covid.Companiile farmaceutice care se află în fazele finale de dezvoltare a vaccinului anti coronavirus anticipează că vor avea nevoie de un control strict al temperaturii pentru păstrarea produselor, la temperaturi de până la -70 de grade Celsius.

Thermo King lansează soluții de stocare la rece pentru distribuția vaccinului anti CovidNoile soluții dezvoltate de Thermo King le permit acestor companii și distribuitorilor lor să asigure eficacitatea vaccinului anti Covid pe întregul lanț de transport frigorific, fie că vorbim despre transport pe apă, calea ferată, șosea, livrările finale sau punctele de depozitare intermediare.

Potrivit OMS, aproape 20% dintre produsele medicale sensibile la temperatură sunt distruse în timpul transportului. De asemenea, 25% dintre vaccinuri se degradează până la destinație din cauza întreruperii lanțului de frig.

Thermo King lansează soluții de stocare la rece pentru distribuția vaccinului anti CovidThermo King și partenerii săi la nivel global pot oferi soluții temporare de stocare la rece care mențin temperatura la -70 de grade Celsius. Astfel, se asigură un control total al temperaturii, siguranței și trasabilității, prin servicii telematice de ultimă generație. Portofoliul este compus din remorci frigorifice, containere frigorifice și cutii portabile.

În plus, Thermo King și-a ajutat clienții să identifice modalități pentru a maximiza durata de folosire a gheții carbonice, elementul de răcire folosit de cele mai multe ori pentru transportul și stocarea vaccinurilor. Un astfel de container poate necesita realimentarea cu gheață dacă este depozitat pe o perioadă îndelungată sau dacă este expus temperaturilor ambientale extreme. Thermo King oferă soluții care extind substanțial perioada de folosire a gheții carbonice sau chiar elimină această nevoie.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Remorci

Kässbohrer, o nouă familie de semiremorci frigorifice

Kässbohrer a lansat noua sa gamă de semiremorci frigorifice, din care fac...

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...