Home Camioane Stil nou la Renault Trucks
Camioane

Stil nou la Renault Trucks

67

Renault Trucks E-Tech T și C sunt primele care poartă noul logo al producătorului. Modelele vor fi produse în serie la fabrica Renault Trucks din Bourg-en-Bresse din 2023.

Apariția gamei de vehicule grele complet electrice a Renault Trucks marchează un pas major înainte în angajamentul producătorului de decarbonizare a transportului rutier de marfă. Renault Trucks este acum singura companie care oferă o ofertă de mobilitate electrică pentru toate utilizările. De la o bicicletă cargo de 650 kg până la un tractor electric și camion de construcții de 44 t, al cărui design îl dezvăluie acum.

O evoluție echilibrată în design

Aceste modele noi, care sunt destinate distribuției și construcțiilor regionale, au un design specific motorizării lor electrice. Designerii Renault Trucks introduc modificări în partea din față, menținând în același timp armonia generală perfectă.

În primul rând, Renault Trucks E-Tech T și C au semnătura grafică a camioanelor electrice ale mărcii: capace de butuc albastre și bandă verticală pe părțile laterale ale vehiculului și insigna Renault Trucks E-Tech în față. De asemenea, sunt echipate cu o nouă placă emblemă din plexiglas albastru. Pentru a spori siguranța, partea din față a vehiculelor a fost avansată cu 115 mm, iar radarele au fost amplasate în lateral. Șasiul este echipat și cu o treaptă retractabilă care maximizează spațiul dedicat bateriilor.

În ceea ce privește panoul frontal complet revizuit, designerii Renault Trucks s-au inspirat din lumea muzicii electronice, cu un model care amintește de un egalizator. Pentru a consolida acest efect electromecanic, partea din față a vehiculelor este vopsită complet. În cele din urmă, Renault Trucks E-Tech T și C prezintă noul logo al mărcii cu caracteristici actualizate. Așezat pe panoul frontal, diamantul din aluminiu periat pe un fundal negru strălucitor conferă vehiculelor un aspect modern și sofisticat.

Noua identitate vizuala: un producator modern si implicat

Schimbarea identității vizuale a Renault Trucks, întruchipată de un logo monocrom hotărât modern, afirmă accelerarea și angajamentul producătorului față de decarbonizarea transporturilor. Într-adevăr, Renault Trucks este hotărât să facă față provocării climatice, continuând să dezvolte soluții de transport din ce în ce mai curate, mai sigure și mai circulare pentru a-și însoți clienții pe calea către neutralitatea carbonului.

Renault Trucks E-Tech T și C sunt deja disponibile pentru precomandă de la filialele Renault Trucks din Europa. Transportatorii care doresc să achiziționeze un vehicul electric din gama grea își pot rezerva deja primele sloturi de producție. Producția Renault Trucks E-Tech T și C urmează să înceapă la sfârșitul anului 2023 în Bourg-en-Bresse, Franța.

Notă: material apărut în numărul 304 al revistei Cargo&Bus.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

CamioaneNoutati

Volvo Trucks la IAA 2024

Gama Volvo Trucks la expoziția IAA 2024 va fi plină de dovezi...

CamioaneNoutati

Electrificarea industriei forestiere (video)

Ce cred transportatorii de cherestea și o companie forestieră cu ambiții puternice...

CamioaneNoutati

IVECO S-Way a câștigat premiul Red Dot 2024 la categoria Product Design

IVECO S-Way a obținut prestigiosul premiu Red Dot: Product Design 2024, competiție...

Camioane

Quantron prezintă camioane electrice cu pilă de combustie pe H2

Quantron prezintă primele camioane electrice cu pilă de combustie pe H2 și...