Home Noutati Șoferii europeni preferă anvelopele all-season
Noutati

Șoferii europeni preferă anvelopele all-season

36

Peste jumătate dintre șoferii europeni aleg anvelopele all-season datorită confortului și siguranței oferite de-a lungul întregului an, indiferent de condițiile climatice. Aceasta este concluzia unui sondaj efectuat de compania de cercetare YouGov pentru Nokian Tyres.

În acest context, noile anvelope all-season Nokian Seasonproof, recent lansate de companie, sunt special concepute pentru șoferii pentru care fiabilitatea și siguranța sunt esențiale. Inlcusiv în timpul iernilor cu zăpadă și zloată. Dar și pentru cei care își doresc performanțe excelente și un condus fără efort în timpul verii. Astfel încât să nu fie nevoiți să își schimbe anvelopele de două ori, în timpul aceluiași an.

Potrivit sondajului realizat de producătorul scandinav, 50% dintre șoferii europeni consideră că anvelopele all-season sunt suficient de sigure pentru a fi folosite în Europa Centrală pe tot parcursul anului. Și au declarat că acestea îndeplinesc toate condițiile de omologare pentru utilizarea în timpul iernii. Totodată, participanții la studiu preferă acest tip de anvelope și pentru confortul pe care îl oferă. Deoarece anvelopele all-season îi degrevează de schimbarea acestora în sezonul rece.

„Nevoia tot mai mare de siguranță în condiții de umezeală și zăpadă chiar și în afara sezonului rece reprezintă unul dintre motivele principale pentru care o serie de vehicule europene sunt echipate cu anvelope care pot face față cu succes tuturor condițiilor meteorologice.”, spune Catja Wiedenmann, director de marketing, Nokian Tyres Europa.

Citește articolul complet în Flote Auto.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

IAA Transportation 2024: spre o expoziție cu adevărat globală și inovatoare

Cel puțin în ceea ce privește vehiculele comerciale, IAA Transportation 2024 va...

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...