Sistem improvizat de separare a pasagerilor din autocare

Compania de transport belgiană Reizen Patteeuw și-a fabricat singură un sistem de separare a pasagerilor din autocare, în încercarea de a stopa răspândirea Covid-19.
Sistem improvizat de separare a pasagerilor din autocare

Pandemia de coronavirus a stopat multe activități, inclusiv pe cea de transport regional și internațional cu autobuze. Mii de afaceri și sute de miii de angajați au rămas fără obiectul muncii pentru a doua lună consecutiv, iar situația riscă să devină disperată.

Sistem improvizat de separare a pasagerilor din autocareUE se pregătește să reia serviciile de transport cu autocarul, dar le cere companiilor măsuri sporite de siguranță. Unele companii au și inițiative individuale. Este și cazul operatorului belgian de autocare Reizen Patteeuw, care a lansat propria versiune de protecție împotriva răspândirii temutului virus.

Deocamdată, un singur autocar turistic Setra și flotă a fost transformat, experimental. Sistemul improvizat de separare a pasagerilor din autocare se bazează pe folii transparente din plastic. Foliile sunt montate după fiecare pereche de scaune, între raftul de bagaje și tetiere. De asemenea, spațiul șoferului este de asemenea închis cu folii de plastic.

Sursa: FOCUS WTV

Citește și:

Sistem de dezinfectare rapidă a autobuzelor (video)

Autobuz Citaro convertit pentru transport de pacienți COVID-19

Germania îşi va redeschide frontierele pe 15 iunie

Cum ar putea arăta în curând scaunele avioanelor de linie

Legea privind starea de alertă a fost adoptată. Intrarea în vigoare, discutabilă

 

Adaugati comentariu