Semiremorci urbane speciale pentru Güttler: o singură axă, și aceea direcțională

Compania de logistică Güttler Logistik a achiziționat recent 4 semiremorci urbane speciale. Acestea sunt deosebit de manevrabile în spațiile înguste din orașe, deoarece au o singură axă, direcțională.
Semiremorci urbane speciale pentru Güttler: o singură axă, și aceea direcțională

Güttler vrea să facă viața șoferilor mai ușoară în operațiunile urbane. De aceea, ultimele sale semiremorci urbane au o punte spate direcțională, fiind foarte manevrabile.

”Conducerea camioanelor prin centrele orașelor este o provocare pentru șoferi. Traseele care cuprind numeroase intersecții, curbe și străzi înguste cauzează nu doar stres, dar și uzură pentru anvelope și un consum ridicat”, a explicat cea mai recentă achiziție Johannes Reuther, director general al Güttler Logistik.

Potrivit companiei, semiremorcile special proiectate pentru livrările urbane pot fi remorcate de orice cap tractor convențional. Cu o lungime de încărcare de aproximativ 11 metri și o înălțime internă de 2,5 metri, semiremorca poate transporta 13 tone de marfă. Aceasta poate fi încărcată atât prin spate, cu ajutorul liftului, cât și pe lateral.

”Cu aceste semiremorci noi vom putea face în viitor aproximativ 20 de livrări și cinci opriri pentru ridicări”, a mai spus Reuther. Noile remorci vor fi folosite în special în zonele Hof (Saale), Plauen și Bayreuth.

Citește și:

Prima semiremorcă Krone Profi Liner cu 4 axe

Olanda începe să testeze combinațiile cu două semiremorci

Semiremorcă de 24,5 metri lungime în Australia

Trust Motors devine importator oficial Opel în România

Adaugati comentariu