Prima semiremorcă Krone Profi Liner cu 4 axe

Krone a livrat recent prima semiremorcă Profi Liner cu 4 axe, pentru compania de logistică H.Daugaard din Danemarca.
Prima semiremorcă Krone Profi Liner cu 4 axe

Noua semiremorcă Krone Profi Liner cu 4 axe a primit în urmă cu doar câteva zile aprobabrea din partea autorităților daneze. Astfel, Krone poate oferi acum vehicule special personalizate pentru cerințele companiilor de transport din Danemarca.

Prima semiremorcă Krone Profi Liner cu 4 axeÎn această țară, o combinație cu un total de 7 axe poate avea o greutate totală de 56 de tone. Profi Liner cu 4 axe poate avea o greutate totală de 30 de tone, fiecare axă având o sarcină tehnică de 7,5 tone. În schimb, o semiremorcă identică cu 3 axe poate avea în Danemarca o greutate maximă de 24 de tone. Cele 6 tone de sarcină utilă suplimentară fac ca acest model să fie foarte cerut de piață.

”În ultimii ani, clienții din Danemarca ne-au întrebat tot mai des despre o semiremorcă cu 4 axe. Am decis să includem o versiune Profi Liner cu 4 axe în păortofoliul nostru de produse. Instalăm axa suplimentară la subsidiara noastră din Padborg și apoi ne ocupăm de obținerea aprobărilor. Răspunsul din piață ne dă dreptate. primele 10 unități au fost deja vândute”, a declarat Uffe Steffensen, responsabil pentru clienții majori al Krone Scandinavia.

Citește și:

Vehicule mai lungi și mai grele, între mituri și realitate

Danemarca introduce din 2021 salariu minim pentru operațiunile de cabotaj

Lista ţărilor pentru care nu se aplică intrarea în izolare sau carantină

Adaugati comentariu