Cum pregătesc Scania și MAN reluarea producției
Home Autobuze Scania și MAN, măsuri de protecție la reluarea producției
AutobuzeCamioane

Scania și MAN, măsuri de protecție la reluarea producției

7

Mărcile Grupului TRATON restartează gradual operațiunile întrerupte la mijlocul lunii martie. Vezi mai jos ce măsuri de protecție pentru angajați vor lua Scania și MAN după reluarea producției.Scania va testa inițial stabilitatea lanțului său de aprovizionare și liniile de producție în fabricile din Olanda și Suedia. Testele se vor desfășura în două zile lucrătoare. Reluarea producției se va face la un ritm redus, dar și cu toate mijloacele de protecție necesare. Fabricile Scania din Franța și Brazilia vor relua operațiunile în același mod, dar cu o săptămână mai târziu.

După cum am mai scris, MAN Truck & Bus va relua producția treptat, începând de la 27 aprilie. A treia marcă a grupului TRATON, Volkswagen Caminhões e Ônibus, va porni liniile de asamblare ale principalei sale fabrici, din Resende (Brazilia), tot la 27 aprilie. Fabrica VWCO din Queretaro (Mexic) se va redeschide la 4 mai.

”Suntem 100% concentrați pe protecție sănătății angajaților și limitarea consecințelor economice ale pandemiei. De aceea, vor relua treptat operațiunile de producție”, a spus Andreas Renschler, CEO al TRATON.

Grupul va lua măsuri speciale de precauție pentru a proteja sănătatea angajaților odată cu reluarea operațiunilor. Procesele de producție vor fi modificate și ciclurile de producție extinse, pentru a crește spațiul dintre angajați. Cerințele privind distanța minimă și standarde mai stricte privind igiena vor fi aplicate în toate domeniile. Echipamentul de protecție va fi furnizat tuturor celor cărora le va fi imposibil să mențină distanța de 1,5 metri. Alte măsuri vor fi luate în timpul pauzelor angajaților. În plus, între schimburi se va face o pauză, pentru a reduce contactul dintre angajați.

Repornirea producție va lua în calcul și disponibilitatea prezentă a pieselor și comenzile primite din piețele de vânzare. Dar prioritatea de top a Scania și MAN după reluarea producției este protejarea sănătății angajaților.

Citește și:

Grupul TRATON mizează pe camioane și autobuze electrice

Noul MAN TGX, consum mai mic cu până la 8%

Topul asigurătorilor RCA rău-platnici

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Camioanele „verzi” scapă de taxa de tranzitare a Bucureștiului

Vehiculele comerciale cu propulsie electrică sau hibridă vor fi scutite de plata...

Camioane

Scania 25P XT, un an de acțiune la mina LKAB din nordul Suediei. Video

Camionul Scania 25P XT, complet electric, este motivul pentru care veteranul de...

Camioane

Holcim se bazează pe Mercedes-Benz eActros 600

Holcim se va baza pe Mercedes-Benz eActros 600 pentru a-și pune în...

Camioane

CRIS-TIM FAMILY HOLDING integrează camionul electric eActros 400 în operațiunile de distribuție

Daimler Truck & Bus Romania continuă programul de testare al camioanelor electrice...