RIO 4TX-TRAILERPULSE
Home Remorci RIO 4TX-TRAILERPULSE, parteneriat între WABCO și TRATON
RemorciServicii

RIO 4TX-TRAILERPULSE, parteneriat între WABCO și TRATON

30

WABCO, lider global în sisteme de frânare și alte tehnologii avansate pentru vehicule comerciale, a colaborat cu RIO, marca digitală a grupului TRATON, pentru lansarea primei soluții de administrare a flotelor dedicată remorcilor: RIO 4TX-TRAILERPULSE.RIO oferă soluții digitale bazate pe cloud pentru întregul lanț logistic și de transport, pentru a susține nevoile unui sistem de aprovizionare integrat. Acum, marca digitală va integra soluția de conectivitate TX-TRAILERPULSE în platforma sa pentru transport de marfă. Serviciul combină monitorizarea remorcii cu funcționalitățile de diagnoză. RIO va oferi gradual clienților întregul spectru de funcționalități ale dispozitivului.

”Suntem fericiți să le putem permite transportatorilor și companiilor de logistică o mai bună monitorizare și întreținere a remorcilor lor, pentru a maximiza timpul de utilizare și a reduce costul administrării”, a declarat Johan Carlberg, responsabil pentru parteneriate la RIO.

În plus, flotele care își administrează deja camioanele prin intermediul RIO vor putea să își monitorizeze și remorcile în aceeași platformă. Astfel, RIO poate contribui semnificativ la creșterea profitabilității flotelor, indiferent de mărimea lor, oferind dispozitivele necesare și serviciile digitale avansate fără o creștere semnificativă a costurilor.

”Extinderea capabilităților telematice pentru remorci în RIO deschide calea spre misiunea de a ajuta operatorii de transport din toată lumea să devină mult mai flexibili, mai prietenoși cu mediul și mai siguri în activitățile lor zilnice. Suntem mândri că am găsit în RIO un partener puternic, la fel de implicat ca noi în susținerea industriei de transport și logistică în tranziția spre digitalizare”, a declarat Nick Rens, președinte al WABCO EMEA.

Jan Kaumanns, CEO al RIO, a adăugat: ”Expertiza WABCO ne permite să oferim un flux continuu de noi servicii pentru clienții noștri. RIO 4TX-TRAILERPULSE este doar începutul unui parteneriat promițător care va susține scopul nostru de a conecta toți participanții din lanțul de aprovizionare”.

Noul sistem telamatic digital pentru remorci va fi disponibil din această vară în Germania, Austria și Elveția, iar ulterior în Europa de Vest și Centrală. Extinderea globală se va face în anii următori.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Remorci

Kässbohrer, o nouă familie de semiremorci frigorifice

Kässbohrer a lansat noua sa gamă de semiremorci frigorifice, din care fac...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...