Home Vehicule speciale Renault Trucks introduce cutia de viteze Optidriver Xtended
Vehicule speciale

Renault Trucks introduce cutia de viteze Optidriver Xtended

37

Renault Trucks adaugă în gamele C și K o cutie de viteze robotizată echipată cu rapoarte foarte lente, Optidriver Xtended. Aceasta le permite clienților care lucrează în cele mai severe condiții să aibă opțiunea de a utiliza una sau două trepte suplimentare foarte lente.

Vehiculele din gamele de construcții Renault Trucks C and K pot fi acum echipate cu o nouă cutie robotizată, Optidriver Xtended. În funcție de nevoile lor, clienții pot opta pentru variante cu una sau două trepte suplimentare, poziționate mai sus de prima viteză. Aceste trepte suplimentare la permit șoferilor să circule cu viteze foarte reduse (între 0,7 și 2 km/h), în siguranță deplină și cu o precizie înaltă.

Optidriver Xtended îmbunătățește confortul la condus și capacitatea de manevrare a camionului în condiții dificile, dar în același timp ușurează plecările din rampe abrupte sau cu încărcătură maximă. Cutia de viteze Optidriver Xtended reduce și costurile de operare pentru clienți, deoarece ambreiajul este uzat mai puțin și perioada de funcționare este extinsă.

Versiunea cu 13 viteze (Over Drive) este recomandată pentru clienții care operează în industriile de construcții și construcții grele, în transporturile care depășesc 80 de tone, dar și în aplicațiile care necesită o mișcare constantă cu mică viteză, precum sărărițe sau măturători. Versiunea cu 14 viteze (Direct Drive și Over Drive), disponibilă doar pe vehiculele cu tracțiune integrală, este proiectată pentru condițiile extreme din cariere, mine, păduri și exploatări de petrol și gaze. Versiunile Direct Drive au ultimul raport la 1, iar cele Over Drive au ultimul raport la 0,79.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Vehicule speciale

New Holland câștigă Good Design Award

Combina CR11 și tractorul electric T4 de la New Holland sunt câștigătorii...

Vehicule speciale

GAUSSIN începe livrările către AMAZON

GAUSSIN NA, o filială deținută integral de GAUSSIN, un pionier al transportului...

LogisticăVehicule speciale

Linde, noua generație de stivuitoare electrice

Linde propune mai multă putere, confort și durabilitate pentru stivuitoarele electrice de...

Vehicule speciale

Noua fabrică de tractoare de la Arad: lucrările încep anul acesta

O fabrică de tractoare care ar crea aproximativ 600 de locuri de...