Raben lansează serviciul de confirmare a livrării cu poză
Home Logistică Raben lansează serviciul de confirmare a livrării cu poză
Logistică

Raben lansează serviciul de confirmare a livrării cu poză

24

Raben Group lansează serviciul PCD de confirmare a livrării cu poză, pentru transporturile în regim de grupaj. Serviciul ajută la menținerea distanței recomandate între persoanele care participă la livrare și destinatari.În realitatea actuală, sentimentul de siguranță a devenit deosebit de important. Gândindu-se la siguranța lor, cei mai mulți dintre ei aleg să facă cumpărături pe Internet. În acest context, Raben Group lansează un nou serviciu suplimentar pentru transporturile în regim de grupaj. Acesta constă în confirmarea fără atingere a livrării, folosind o fotografie. Serviciul gratuit este disponibil de la 4 mai.

”Situația actuală a pieței este, fără îndoială, o provocare. Cu toate acestea, suntem în continuare pregătiți să gestionăm transporturile și să răspundem nevoilor curente ale clienților. Prin urmare, acum, în era amenințării coronavirusului, nu pierdem timpul și lansăm o nouă soluție. Serviciul de confirmare a livrării cu poză (PCD – Picture Confirming Delivery) face posibilă livrarea expedițiilor fără atingere, practic fără participarea destinatarului”, spune Katarzyna Jaeger, director de vânzări al grupului Raben.

Serviciul Raben de confirmare a livrării cu poză: cum funcționează?

Procesul de livrare cu PCD este foarte simplu. Pentru client este suficient să introducă o comandă în sistemul myOrder (pe platforma myRaben.com), exprimându-și opțiunea de a utiliza serviciul suplimentar gratuit PCD. Apoi, șoferul, în timp ce face livrarea, lasă mărfurile în locul indicat de destinatar și face 3 fotografii: ale etichetei, expedierii și expedierii cu eticheta. În acest fel, confirmă într-un mod confortabil livrarea fără a fi necesar ca destinatarul să semneze pentru aceasta. Astfel, este posibil să se păstreze o distanță adecvată între șofer și destinatar. Fotografiile sunt salvate automat pe dispozitivul mobil al șoferului și procesate într-o confirmare de livrare. Documentul înregistrează, de asemenea, numărul camionului, data, ora și coordonatele geografice ale locului unde au fost făcute fotografiile.

Această soluție inovatoare, garantează că fotografiile au fost făcute la un loc și un moment dat. Clientul poate vedea imediat dovada livrării pe platforma myRaben din modulul myTrack & Trace. Desigur, destinatarul poate alege în continuare metoda tradițională de confirmare a livrării, cu semnătură pe dispozitivul mobil al șoferului sau pe documentul de transport.

Citește și:

Raben a ajuns la 6 depozite în România

Fercam introduce curse de camion din China-Italia

Video: Ce mai transportăm azi? Un dinozaur

Așa arată cea mai ieftină Skoda Octavia

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...