Program normal în centrele Ford Trucks

Ford Trucks România anunță că toate atelierele de service ale companiei și personalul de vânzări au un program normal în această perioadă, marcată de măsuri împotriva răspândirii coronavirus.

”În contextul actualelor măsuri de urgență, traversăm o nouă provocare pentru siguranța noastră și a celor din jur, și vă trimitem această informare pentru a vă asigura de suportul echipei Ford Trucks. Serviciile companiei noastre, atât de service cât și vânzări, vă sunt în continuare la dispoziție în condițiile programului zilnic cunoscut. Vă asigurăm că am luat toate măsurile de siguranță pentru clienții și angajații noștri. Ford Trucks furnizează vehicule comerciale pentru curățenia orașului, construcții și transporturi, contribuind astfel la susținerea acestor activități esențiale pentru societate în aceste momente. Împreună mergem mai departe!”, se arată în comunicarea Ford Trucks.

Program normal în centrele Ford Trucks

Rețeaua de distribuție și asistență tehnică Ford Trucks este prezentă în 12 orașe mari din România. Rețeaua este compusă din centrele proprii ale Cefin Trucks din București, Brașov, Deva și Arad prin rețeaua sa de parteneri de servicii în Constanța, Craiova, Bacău, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timișoara și Cluj. Cu peste 18 ani de experiență în reparații pentru camioane și remorci, Cefin efectuează reparații complexe de mecanică, electrică și tinichigerie pentru toate tipurile de vehicule și semiremorci.

Pentru actualizări și informații permanente, consultați site-ul www.ford-trucks.ro și pagina de Facebook – Ford Trucks Romania.

Adaugati comentariu