Primele camioane MAN TGX din noua generație livrate
Home Camioane Primele camioane MAN TGX din noua generație livrate
Camioane

Primele camioane MAN TGX din noua generație livrate

13

După prezentarea noii generații de camioane în această primăvară, MAN a început să livreze primele unități TGX clienților, iar reacțiile au fost pozitive.Primele modele din noua generație MAN TGX au început să ruleze pe străzile din Europa. După premiera noului model pentru distanțe lungi din această primăvară, primele modele au ajuns deja la companiile de transport și logistică. Iar prima impresie este una pozitivă.

Compania HVL Transporte din Pattensen (Hanovra) are în flotă exclusiv vehicule MAN și a fost unul dintre primii clienți care a comandat 7 modele noi TGX. ”Noul MAN TGX le oferă șoferilor noștri un post de lucru confortabil și foarte eficient. În același timp am constatat o reducere considerabilă a consumului de combustibil”, a declarat Daniel Hoppenstock, directorul HVL Transporte.

Primele camioane MAN TGX din noua generație livrate cliențilorCompania de transport și logistică Johann Krieger din Rottenburg, regiunea Bayern, care transportă gresie, marmură, sticlă, băuturi și componente pentru industria automotive, folosește tot noile MAN TGX pe ruta Germania – Italia. ”Șoferii noștri au fost încântați de cum se conduce noul camion, de poziționarea volanului și de modul cum funcționează SmartSelect. În plus, nivelul de confort pe distanțe lungi este unul remarcabil”, a spus Johann Krieger, directorul companiei.

Primele camioane MAN TGX din noua generație livrate cliențilorPrintre primele camioane MAN TGX din noua generație livrate clienților face parte și cel livrat companiei Bärnreuther-Deuerlein. Noul TGX transportă pietriș și alte materiale de construcții.

Primele camioane MAN TGX din noua generație livrateÎn plus, prin intermediul companiei de închirieri camioane BFS, clienții din Germania, Elveția, Olanda și Croația pot testa și pot aduna informații despre comportamentul noii generații TGX. Jan Plieninger, directorul BFS, spune că ”șoferii au fost încântați de facilitățile din cabină, de confort și de ergonomia postului de condus, iar ransportatorii de comportamentul rutier, fiabilitate și consumul scăzut”.

Noua generație de camioane TGX, cu o aerodinamică îmbunătățită și cu sistemul EfficientCruise, are un consum de combustibil redus cu 8,2% față de generația anterioară. La dezvoltarea noii generații au fost implicați peste 700 de șoferi și cel puțin 300 de companii de transport din 16 țări.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Camioanele „verzi” scapă de taxa de tranzitare a Bucureștiului

Vehiculele comerciale cu propulsie electrică sau hibridă vor fi scutite de plata...

Camioane

Scania 25P XT, un an de acțiune la mina LKAB din nordul Suediei. Video

Camionul Scania 25P XT, complet electric, este motivul pentru care veteranul de...

Camioane

Holcim se bazează pe Mercedes-Benz eActros 600

Holcim se va baza pe Mercedes-Benz eActros 600 pentru a-și pune în...

Camioane

CRIS-TIM FAMILY HOLDING integrează camionul electric eActros 400 în operațiunile de distribuție

Daimler Truck & Bus Romania continuă programul de testare al camioanelor electrice...