Părerile clienților despre noul MAN TGX
Home Camioane Părerile clienților despre noul MAN TGX
CamioaneTransportatori

Părerile clienților despre noul MAN TGX

142

14 operatori de transport, parteneri de tradiției ai MAN, au fost implicați în dezvoltarea noii generații de camioane. Ca experți în domeniu, ei au susținut producătorul cu sfaturi și critici utile. Deși au participat la dezvoltarea lor, clienții nu au văzut noile camioane până la lansarea oficială. Care sunt părerile clienților despre noul MAN TGX, mai jos.Consiliul consultativ format din cei 14 experți s-a întâlnit regulat, din 2018. Toți experții sunt activi în sectorul de transport, în special în cel pe distanțe lungi. Unii dintre ei au participat la dezvoltarea noului TGX încă din faza de concept, în 2014.

Dialogul cu utilizatorii este o practică folosită des la MAN, atât în ce privește dezvoltarea vehiculelor, dar și vânzările și serviciile. ”Pentru MAN este extrem de important să dezvoltăm produse și servicii împreună cu clienții noștri. Clienții nu se ascund după deget, ei spun clar când văd potențialul unei îmbunătățiri”, a declarat Steven Schuh, șef al departamentului Customer Insights al MAN.

Patru runde de interviuri

În total, au fost 4 runde de discuții cu clienții. În prima fază a conceptului (3-18 februarie 2014), șoferi și factori de decizie de la companii partenere din 6 țări au notat cele mai importante aspecte ale cabinei, ca loc de muncă, de trăit și de dormit.

În faza a doua (14-25 iulie 2014), spațiile de stocare, de dormit și locul șoferului au fost reevaluate. Cu această ocazie au fost implicați șoferi și factori de decizie de la companii din 12 țări.

Apoi, între 11 și 13 aprilie 2016, șoferii de camion au testat un prototip de cockpit pentru noua generație MAN. Au fost discutate în special aspecte legate de ergonomie și vizibilitate.

În ultima fază de consultări cu clienții (4-9 octombrie 2017), factori de decizie din 13 țări au testat prototipul. Ei au oferit reacții despre spațiul de stocare, comenzi și sistemul de infotainment.

Părerile clienților despre noul MAN TGX

Noul MAN TGX bordLa prezentarea oficială, cabina reproiectată a suscitat cea mai mare curiozitate. ”Poziția șoferului a fost mult îmbunătățită, iar accesul în cabină este mult mai facil. Obstacolele dintre scaune au fost îndepărtate. Sunt impresionat”, a declarat expeditorul de mărfuri Kai Bode.

Alfred Ulbrich, manager de operațiuni la Pabst Transport, a spus: ”MAN a îndeplinit una dintre principalele mele dorințe cu noul aer condiționat de staționare, deoarece a eliberat spațiu în compartimentul de stocare din stânga”.

”Interiorul cabinei a fost îmbunătățit semnificativ de materialele de calitate mai mare. Exteriorul are și el un aspect impresionant” – Hanspeter Felix (Felix Transport AG)

”Ca antreprenor, văd multe avantaje pentru noul camion. Este economicos în utilizare și atrăgător pentru șoferi” – Ferdinand Kloiber (Kloiber GmbH)

”MAN a făcut un pas uriaș spre camionul 4.0 cu noul TGX. Putem ura bun venit viitorului logisticii” – Andreas Rainer (Pfluger Trans Ges)

”Am fost foarte fericiți să susținem MAN cu opiniile noastre. Acum vom putea beneficia de un camion construit după dorințele noastre” – Gottfried Lutze (Decker & Co)

”Noul TGX reprezintă un pachet foarte convingător. Operare simplă, tehnică de top și aspect curat” – Johannes Dettendorfer jr (Johann Dettendorfer Spedition Ferntrans)

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiRutierTransportatori

Primăria Galați cumpără 10 microbuze electrice Karsan e-Jest

Primăria Municipiului Galați anunță că a semnat contractul pentru achiziția a 10...

CamioaneNoutati

Volvo Trucks la IAA 2024

Gama Volvo Trucks la expoziția IAA 2024 va fi plină de dovezi...

FeroviarNoutatiTransportatori

Abonamentele metropolitane la tren

Aprobarea OMTI 1039/2024 un pas înainte în optimizarea serviciilor feroviare de călători...

CamioaneNoutati

Electrificarea industriei forestiere (video)

Ce cred transportatorii de cherestea și o companie forestieră cu ambiții puternice...