Premiu pentru gama Z.E. a Renault Trucks
Home Camioane Premiu pentru gama Z.E. a Renault Trucks
CamioaneNoutatiTehnologie

Premiu pentru gama Z.E. a Renault Trucks

30

Renault Trucks a câștigat un premiu „Environmental Care – Manufacturer” VR Award, oferit de revista germană VerkehrsRundschau, pentru gama sa Z.E. de vehicule 100% electrice.Premiile VR Awards, oferite de revista VerkehrsRundschau, onorează producătorii de vehicule și specialiștii din logistică și transporturi care s-au remarcat în domenii precum protecția mediului, tehnologia digitală sau perfecționarea continuă.

La a doua ediție VR Awards, organizată săptămâna trecută la Munchen, Renault Trucks s-a impus la categoria Protecția Mediului – Producători. Acest premiu a fost oferit pentru gama electrică Renault Z.E.

”Renault Trucks pune mobilitatea electrică în centrul strategiei sale. Am investit rezerve semnificative în cercetarea și dezvoltarea în acest sector. Suntem mândri de camioanele noastre electrice, acum produse în serie, care contribuie la îmbunătățirea calității vieții din centrele urbane”, a declarat Frédéric Ruesche, Director General al Renault Trucks Germania.

Cu o gamă completă de vehicule electrice, de la 3,1 la 26 de tone, Renault Trucks îndeplinește cerințele actuale și cele viitoare ale profesioniștilor care operează în mediul urban. Vehiculele electrice sunt ideale pentru aplicații precum colectare de deșeuri sau distribuție. Ele permite efectuarea de curse silențioase la ore neconvenționale, crescând calitatea vieții locuitorilor din zonele unde sunt folosite. Camioanele grele electrice D Z.E. și D Wide Z.E. sunt produse la fabrica Renault Trucks din Blainville-sur-Orne (Franța).

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

IAA Transportation 2024: spre o expoziție cu adevărat globală și inovatoare

Cel puțin în ceea ce privește vehiculele comerciale, IAA Transportation 2024 va...

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...