Noul IVECO S-WAY
Home Camioane Premiu iF Design pentru Iveco S-Way
Camioane

Premiu iF Design pentru Iveco S-Way

4

IVECO a câștigat prestigiosul premiu iF DESIGN AWARD 2020 pentru noul vârf de gamă S-Way în categoria Produse Automobile/Vehicule. Recunoscut ca un simbol al excelenței în design, competiția anuală este organizată de iF International forum Design GmbH, una dintre cele mai vechi instituții independente de design din lume.

Iveco S-Way a fost ales de juriul internațional format din 78 de experți dintre cele 7.298 de modele înscrise din 56 de țări. Criteriile de selecție au fost gradul de inovare și elaborare, unicitatea produsului, execuția și calitatea fabricației, funcționalitatea, ergonomia și siguranța, estetica, conceptul spațial, responsabilitatea corporativă în eficiența producției și poziționarea produsului.

Premiu iF Design pentru Iveco S-Way”Este o onoare să primim acest premiu iF pentru Iveco S-Way. Modelul nostru de top utilizează designul și cele mai noi inovații în conectivitate și automatizare pentru a oferi o soluție completă care va face clienții noștri și șoferii lor de neoprit”, a declarat Thomas Hilse, președintele IVECO.

Cu cabina sa total reproiectată în jurul șoferului, Iveco S-Way oferă condiții de muncă și de trăit de primă clasă. La rândul lor, companiile de transport se pot baza pe o disponibilitate, eficiență și productivitate de top.

Designul lui IVECO S-Way este concentrat pe transcrierea calităților tehnice și aerodinamice într-o caroserie armonioasă și integrată, dar care în același timp comunică ideea de putere, dinamism și echilibru. Modelul a preluat limbajul de design al Iveco, cu logoul care domină grila detaliată caracteristică mărcii, liniile puternice ale farurilor și proporțiile echilibrate tipice designului italian.

Grila proeminentă ascunde și linia de separare dintre cabină și șasiu, colțurile cabinei se prelungesc de-a lungul lateralelor pentru a oferi un sentiment de continuitate, iar plafonul proiectat pentru a maximiza spațiul interior contribuie la impresia de putere și stabilitate.

Designul exterior se bazează mult pe aerodinamică. Prizele de aer de lângă faruri reglează presiunea aerului în partea de jos a cabinei, eliminând turbulențele generate de roți. În același timp, în partea de sus colțurile rotunjite ale cabinei ghidează fluxul de aer de-a lungul vehiculului.

IVECO S-Way a fost dezvoltat și ca un mediu de lucru și de trăit de top. Poziționarea podelei cabinei este optimizată pentru a atinge un echilibru între accesibilitate (scară cu doar 3 trepte) și traversarea ușoară (datorită tunelului scund al motorului). Spațiul interior este de asemenea maximizat de noul profil al plafonului, dimensionat pentru a permite circulația în picioare în cabină.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Scania 25P XT, un an de acțiune la mina LKAB din nordul Suediei. Video

Camionul Scania 25P XT, complet electric, este motivul pentru care veteranul de...

Camioane

Holcim se bazează pe Mercedes-Benz eActros 600

Holcim se va baza pe Mercedes-Benz eActros 600 pentru a-și pune în...

Camioane

CRIS-TIM FAMILY HOLDING integrează camionul electric eActros 400 în operațiunile de distribuție

Daimler Truck & Bus Romania continuă programul de testare al camioanelor electrice...

Camioane

Volvo FH Aero este aici. Un nou reper pentru camioanele grele eficiente energetic

Emblematica gamă de camioane FH va avea un nou membru: Volvo FH...