15 remorci noi Kögel Cool pentru WETRALOG
Home Remorci 15 semiremorci noi Kögel Cool pentru WETRALOG
Remorci

15 semiremorci noi Kögel Cool pentru WETRALOG

54

WETRALOG GmbH, companie de logistică din cadrul grupului Westfleisch, își extinde parcul auto cu 15 semiremorci frigorifice (FRC) de la Kögel Trailer.WETRALOG, o companie de transport produse alimentare care activează la nivel internațional, este responsabilă cu întreaga activitate de logistică a grupului Westfleisch și se specializează în logistica ambalajelor, transporturile de animale vii și transporturile în interes propriu între fabricile Westfleisch. Compania de transport va folosi noile semiremorci frigorifice de la Kögel în principal pentru transportul de carne pentru comerțul specializat și en-gros. WETRALOG a fost impresionată în special de dotările standard și de gradul ridicat de individualizare al semiremorcilor frigorifice Kögel.

Elementele standard esențiale ale Kögel Cool – PurFerro quality

Pentru un proces de încărcare și descărcare cât mai silențios posibil, frigotermele Kögel sunt dotate standard cu o podea din aluminiu cu un nivel de zgomot redus. În zona podelei, tăvile din aluminiu sudate asigură un nivel sporit de igienă și o curățare mai simplă a compartimentelor frigorifice clasa premium. Tăvile de pe podea împiedică de asemenea umezeala să pătrundă în substanțele transportate, ceea ce prelungește semnificativ durata de viață și rentabilitatea semiremorcilor.

Semiremorcile respectă cerințele HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) pentru asigurarea sănătății consumatorilor cu privire la transportul internațional al produselor alimentare în condiții de temperatură controlată. În plus, compartimentele frigorifice universale respectă cerințele ATP-FRC. Corpul compartimentelor frigorifice din versiunea universală a Kögel Cool – PurFerro quality constă dintr-o spumă specială de înaltă calitate cu proprietăți avansate de izolare, care nu conține CFC. Stratul superior din oțel robust și ușor de întreținut este prevazut cu o folie rigidă din PVC pe interior. Pereții groși de 60 milimetri, plafonul de 85 milimetri și podeaua groasă de 125 milimetri de la Kögel garantează un coeficient de transfer termic scăzut (valoarea K). Această protecție sporită împotriva influențelor temperaturii exterioare reduce consumul de energie și optimizează în același timp costurile. În plus, semiremorcile dispun de certificatul de siguranță DIN EN 12642 Code XL privind asigurarea încărcăturii. Astfel, acestea sunt deosebit de adecvate pentru transportul mărfurilor cu ambalate sau paletizate.

Dotări individuale pentru WETRALOG

Compartimentele frigorifice clasa premium de la Kögel sunt disponibile și cu o gamă largă de dotări individuale pentru a satisface cele mai variate cerințe în diferite domenii de aplicare. La cerere, semiremorcile Kögel Cool – PurFerro quality comandate de WETRALOG sunt prevăzute cu șine etajate și de ancorare spumate direct pe pereți, pentru o asigurare rapidă și fiabilă a încărcăturii. De exemplu, cu ajutorul a câte douăsprezece șine etajate pe fiecare perete lateral, cu suporturile de paleți corespunzătoare, se pot încărca până la 33 de europaleți. O traversă telescopică din aluminiu pentru asigurarea încărcăturii prevăzută pentru șinele de ancorare combinate ajută la securizarea încărcăturii parțiale. Pentru o protecție optimă a peretelui frontal și a evaporatorului, precum și pentru o circulație îmbunătățită a aerului, compartimentele frigorifice sunt echipate cu un perete de protecție împotriva impactului, disponibil opțional. Acest perete, constând din profile V individuale din aluminiu, nu este doar flexibil și ușor de dezmembrat pentru curățare, ci oferă și o protecție optimă chiar și în cele mai dure condiții. Pe lângă o pereche de role de apropiere duble din oțel inoxidabil, pe placa de acoperire a cadrului sunt montate două rânduri de amortizoare de cauciuc și pe partea stângă și dreaptă a cadrului portal este montată o grindă din cauciuc de protecție împotriva impactului. Alte dotări suplimentare includ un rezervor de carburant din plastic pentru unitatea de răcire, un sistem de ridicare pentru axe la prima și a treia axă, un suport de lămpi din oțel, diferite lămpi cu LED și multe altele.

Kögel Telematics

Compartimentele frigorifice sunt prevăzute de asemenea cu sistemul Kögel Telematics. Mulțumită pachetului telematic CoolTrailer, care combină serviciile PosControl, TrailerControl, EBSControl și TempControl, modulul telematic Kögel Trailer al compartimentelor frigorifice Kögel Cool – PurFerro quality transmite date precum poziționarea în timp real, starea de cuplaj, datele EBD, temperatura ambientală, modul de operare al unității de răcire, precum și datele de referință setate către portalul web Kögel Telematics. Mulțumită bazei de date Kögel Telematics Connectivity, WETRALOG are acces la toate datele înregistrate în portalul web Kögel Telematics și în alte sisteme de gestionare a flotei, și le poate importa în timp real în procese existente precum și într-o largă varietate de sisteme software.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Remorci

Kässbohrer, o nouă familie de semiremorci frigorifice

Kässbohrer a lansat noua sa gamă de semiremorci frigorifice, din care fac...

Remorci

CTE Trailers, noul importator Krone în Bulgaria

De la 1 august, CTE Trailers devine importator oficial pentru Krone în...

Remorci

Kogel își întărește poziția în România. Auto Brand este noul importator și distribuitor al brandului german

Unul dintre cei mai importanți jucători pe piața românească a importului și...

LogisticăRemorci

Blue River București, 30 de vehicule noi Kögel Light Plus în parcul auto

Blue River București 78 SRL, companie de transport și logistică activă la...