Autobuze electrice BYD Beauvais
Home Autobuze Noua fabrică BYD din Franța face progrese
Autobuze

Noua fabrică BYD din Franța face progrese

38

Noua fabrică BYD din Franța face progrese după lansarea producției de autobuze și autocare electrice în Franța în toamna acestui an.

Noua fabrică din Allonne (lângă Beauvais, în regiunea Hauts-de-France) a asamblat deja trei modele de autobuze 100 electrice ce vor fi livrate în orașele Beauvais, Dunkirk și Orléans. Astfel, în foarte scurt timp, noua fabrică BYD din Franța și-a demonstrat capacitatea de a produce autobuze ce emisii zero de diferite dimensiuni.

Chiar orașul gazdă al fabricii a plasat prima comandă din Franța. Operatorul Agglo du Beauvaisis a primit în luna decembrie două autobuze electrice BYD de 12 metri lungime. Noile vehicule sunt folosite pentru ruta regulată dintre aeroportul Beauvais-Tillé și primărie sau gară, precum și o linie de legătură între hoteluri.

Midibuze electrice BYD DunkirkDe asemenea, orașul Dunkirk a plasat o comandă pentru trei modele MIdibus de 8,7 metri lungime. Acestea au fost livrate înainte de Crăciun pentru rețeaua DK Bus operată de Transdev. Autobuzele vor circula din ianuarie pe ruta 16, pe care se circulă gratuit. Aceasta servește locații cheie precum gara, universitatea și primăria orașului. Grație autonomiei de 200 km, autobuzele vor fi folosite întreaga zi fără reîncărcare, care se va produce noaptea, la depou.

În cele din urmă, Keolis Orléans Val de Loire a comandat un autobuz articulat electric de 18 metri lungime. Acest autobuz va intra în operare în luna ianuarie, alături de alte vehicule cu propulsie convențională.

”Suntem foarte mândri de acest prim trimestru de progrese în Franța. Multe alte orașe au plasat deja comenzi pentru anul viitor și suntem încrezători în această colaborare dintre BYD și operatorii francezi de autobuze pentru a face transportul mai curat”, a declarat Isbrand Ho, Managing Director al BYD Europa.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

Karsan e-Atak autonom își extinde serviciile în Finlanda

Autobuzul electric autonom Karsan e-Atak, de 8 m lungime, primul vehicul fără...

Autobuze

De Lijn, acord-cadru cu Irizar e-mobility

De Lijn, operatorul de transport public din Regiunea Flamandă a Belgiei, a...

Autobuze

Karsan e-Jest și e-ATA, lideri în Europa al patrulea an consecutiv

Karsan, care joacă un rol de pionierat în transformarea transportului public în...

Autobuze

Un nou autocar MAN Lion’s Coach pentru Farul Constanța

La începutul acestui an, MHS Truck & Bus Group, importatorul și distribuitorul...