WDP Romania
Home Logistică Carrefour va închiria două depozite de la WDP
Logistică

Carrefour va închiria două depozite de la WDP

24

Carrefour a optat încă o dată pentru WDP ca partener imobiliar pentru două locații WDP noi din România, din Deva și Brazi, cu o suprafață totală de circa 80.000 mp. Ambele proiecte de dezvoltare reprezintă o investiție în cuantum de aproximativ 40de milioane de euro.După o colaborare inițială de succes în București (Ștefăneștii de Jos), WDP va dezvolta un centru de distribuție al Carrefour în Deva, pentru a aproviziona supermarketurile sale. Finalizarea acestei noi proprietăți este programată pentru cel de-al patrulea trimestru din 2019. Locația se află la joncțiunea dintre autostrada A1 și drumul E79, între București și Timișoara.

Noul depozit vine în întâmpinarea nevoii crescânde de spațiu a comerciantului cu amănuntul în conformitate cu strategia sa de extindere, precum și pentru optimizarea fluxului său de operațiuni. Noul centru de distribuție răspunde exigențelor de sustenabilitate ale comerciantului cu amănuntul și este dotat parțial cu o zonă cu temperatură controlată. Carrefour și WDP semnează un contract de închiriere pe zece ani pentru acest nou depozit cu o suprafață de aproximativ 45.000 mp.

De asemenea, WDP a cumpărat de la Carrefour depozitul cu o suprafață de 23.000 mp din Brazi (în apropiere de Ploiești), pe care comerciantul cu amănuntul îl va închiria pentru alți zece ani. WDP va extinde acest depozit cu alți 11.000 mp, livrarea fiind preconizată în cel de-al treilea trimestru din 2019. Acest depozit va include o zonă cu temperatură controlată și este situat strategic, pentru a sprijini activitățile Carrefour în regiune.

”Încă o dată, unul dintre clienții noștri existenți încheie un parteneriat suplimentar cu WDP, subliniind strategia noastră de a crea relații pe termen lung cu clienții”, a declarat Jeroen Biermans, Director General al WDP în România.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...