Ralf Kaplan, UTA achiziții
Home Servicii Nou director de achiziții al diviziei Fuels și PLUS Services în cadrul UTA
Servicii

Nou director de achiziții al diviziei Fuels și PLUS Services în cadrul UTA

9

UTA a numit un nou Director de Achiziții pentru divizia de Fuels și PLUS Services: Începând cu 1 august 2018, Ralf Kaplan va fi responsabil de departamentul central-european de achiziții și aprovizionare la sediul UTA din Kleinostheim.

„Am câștigat un specialist cu experiență care va dezvolta treptat parteneriatele noastre cu furnizorii, precum și procesele și structurile noastre de achiziție”, explică Volker Huber, CEO al UTA.

Inginerul de 51 de ani Ralf Kaplan a organizat activitățile de achiziție pentru 15 locații în Germania, Marea Britanie și Polonia în ultimii doi ani din poziția de Director de Achiziții la grupul internațional producător de ambalaje Multi Packaging Solutions. Înainte de asta, el a fost responsabil de achiziții pentru regiunea DACH în cadrul DS Smith Packaging în Mannheim. Între anii 2000 și 2013 a activat având mai multe funcții la Schott AG din Mainz. Recent, în calitate de Director al Corporate Purchasing Raw Materials, a fost responsabil pentru aprovizionarea la nivel global cu materii prime pentru producătorul de sticlă.

Din poziția de Director pentru Achiziții al diviziei Fuels și PLUS Services în cadrul UTA, Ralf Kaplan raportează direct către CEO Volker Huber. În centrul activității sale se află dezvoltarea parteneriatelor existente, dar și căutarea unor noi furnizori și prestatori de servicii.

„Pentru a putea continua să oferim servicii inovatoare, avem nevoie de o rețea fiabilă, dar în același timp și una flexibilă. Ralf Kaplan este omul potrivit pentru aceasta poziție, cu aproape 20 de ani de experiență în managementul achizițiilor. El va aduce plus valoare semnificativă în ceea ce privesc direcțiile Fleet & Mobility în cadrul grupului Edenred. Kaplan va fi, de asemenea, implicat în dezvoltarea ulterioară a strategiei corporative”, spune Volker Huber.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...