FUELMAX GEN-2
Home Noutati Noile game Goodyear KMAX GEN-2 și FUELMAX GEN-2
Noutati

Noile game Goodyear KMAX GEN-2 și FUELMAX GEN-2

21

Goodyear lansează două noi game de anvelope de camion, care vin în întâmpinarea flotelor on-road. Noile anvelope de camion KMAX GEN-2 și FUELMAX GEN-2 vin în completarea Goodyear Total Mobility, o propunere personalizată pentru flote, ce cuprinde o gamă unică de produse și soluții inovatoare, susținută de o rețea de profesioniști.Beneficiile cheie ale noilor game de anvelope pentru flotele ce activează pe curse inter-regionale și distanțe lungi sunt kilometrajul îmbunătățit și eficientizarea consumului de combustibil. În plus, aceste game au fost create pentru a răspunde cerințelor continue pentru anvelope ce oferă kilometraj ridicat, nevoii de tracțiune îmbunătățită de-a lungul întregii vieți a anvelopei și în orice condiții de vreme, dar și capacitatea de a face față variațiilor de sarcină. Noile game KMAX GEN-2 și FUELMAX GEN-2 vor înlocui produsele KMAX și FUELMAX deja existente.

”Gamele KMAX și FUELMAX au fost lansate inițial în 2013 pentru scăderea costurilor operaționale ale flotelor. Noile generații de anvelope KMAX GEN-2 și FUELMAX GEN-2 oferă și mai multe beneficii, în termeni de eficientizare a consumului de combustibil, conectivitate și kilometraj îmbunătățit în orice condiții de vreme. Vedem în ziua de astăzi nevoia de performanță echilibrată în aplicațiile inter-regionale și pe distanțe lungi, care să permită eficientizarea și fluidizarea operațiunilor zilnice. Noua linie de produse oferă flotelor posibilitatea de a micșora în continuare costurile operaționale”, a declarat David Anckaert, vicepreședintele Goodyear Commercial Tires Europa.

Anvelopele Goodyear KMAX GEN-2 pentru direcție și tracțiune asigură kilometraj excelent, permițând flotelor care circulă predominant pe distanțe regionale să optimizeze durata de viață a anvelopei și să întâmpine posibilele condiții nefavorabile ale drumului. Per total, beneficiile gamei KMAX D GEN-2 sunt mai bune cu 25% în orice condiții de vreme, cu 15% rezistență mai ridicată la defecțiuni și oferă o eficientizare a consumului de combustibil cu 5% mai mare, păstrând, totodată, performanța kilometrajului modelului precedent KMAX.

Anvelopele Goodyear FUELMAX GEN-2 de direcție și tracțiune permit eficientizarea consumului de combustibil și aduc îmbunătățiri la nivelul kilometrajului, tracțiunii și reducerii emisiilor de zgomot, pentru flotele ce activează inter-regional și pe distanțe lungi.

Anvelopele FUELMAX GEN-2 asigură îmbunătățirea kilometrajului cu 10%, capacitatea de a opera în orice condiții de vreme și scăderea zgomotului la rulare cu 30%, păstrând, totodată, același nivel crescut al eficientizării consumului de combustibil, ca și modelul precedent FUELMAX.

Toate noile anvelope Goodyear KMAX GEN-2 și FUELMAX GEN-2 includ identificarea prin frecvențe radio (RFID). RFID este amplasat în interiorul anvelopei pentru a permite simpla identificare și conexiune la sistemul de management și urmărire al acesteia. Un beneficiu în plus al acestui sistem este prevenția anti-furt, întrucât aceste anvelope pot fi ușor urmărite și localizate.

De asemenea, toate anvelopele noi se supun legislației anvelopelor de iarnă, fiind marcate cu simbolul Muntelui cu trei piscuri și fulg de nea (3PMSF). Datorită rezistenței foarte scăzută la rulare, noile game KMAX GEN-2 și FUELMAX GEN-2 contribuie, de asemenea, la reducerea emisiilor de CO2 ale camioanelor și îndeplinesc condițiile legale riguroase privind emisiile de CO2 ce urmează să fie implementate.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...