Omnitrac S
Home Noutati Goodyear a lansat noua gamă de anvelope de camion OMNITRAC
Noutati

Goodyear a lansat noua gamă de anvelope de camion OMNITRAC

42

Goodyear lansează OMNITRAC, o nouă gamă de anvelope de camion pentru servicii mixte, destinată vehiculelor care întâmpină condiții dificile pe drumuri nepavate, dar operează predominant pe șosele. În comparație cu generația anterioară, noile anvelope au o rezistență îmbunătățită la defecțiuni, durabilitate crescută și garanție pentru reșapare și defecțiuni accidentale.Noua gamă folosește tehnologia DuraShield și combină rezistența de excepție cu performanța îmbunătățită și reșaparea mai rapidă.

Noile anvelope au fost dezvoltate pentru vehiculele care activează în aplicațiile moderne de servicii mixte, unde întâmpină condiții dificile pe drumuri nepavate, dar operează predominant pe șosele. În această categorie intră basculantele, betonierele, pompele de beton și vehiculele cu gabarit mic care operează în domeniul construcțiilor, cum sunt camioanele pentru deșeuri, camioanele de reciclare, vehicule din domeniul transportului de cherestea sau din domeniul agriculturii.

Noua gamă OMNITRAC cuprinde 10 dimensiuni (șase anvelope de direcție OMNITRAC S și patru anvelope de tracțiune OMNITRAC D), incluzând una nouă pentru industria serviciilor mixte. Dimensiunea 315/70R22.5 acoperă tendința de folosire a tractoarelor standard în acest sector al pieței.

DuraShield este o nouă tehnologie Goodyear care prezintă o centură superioară în plus, pentru extra rezistență în caz de defecțiune și care, în același timp, ușurează opțiunea de reșapare. Noua gamă OMNITRAC oferă durabilitate crescută și este prevăzută cu marcajul 3PMSF, pentru a îndeplini chiar și cele mai stricte standarde ale anvelopelor de iarnă.

Un alt beneficiu al acestor anvelope este integrarea tehnologiei de identificare prin frecvențe radio (RFID) ce permite conectarea la sistemul de urmărire și management al anvelopei. Garanția anvelopelor OMNITRAC de la Goodyear oferă flotelor un plus de siguranță, acoperind avariile accidentale ce pot apărea, care pot scoate din uz o anvelopă înregistrată. În același timp, se asigură garanția 100% a reșapării carcasei.

”Operatorii flotelor pentru servicii mixte din ziua de azi au nevoie de anvelope care oferă, în același timp, caracteristici versatile pe șosea, dar și rezistență îmbunătățită la obstacolele ce pot fi întâmpinate on- și off-road. Noile noastre anvelope OMNITRAC sunt mai evoluate față de gama noastră anterioară, utilizând tehnologia DuraShield, care le face chiar și mai puternice și le oferă o durată de viață crescută. Suntem atât de încrezători în rezistența acestor anvelope, încât garantăm pentru ele în caz de defecțiuni accidentale”, a declarat Benjamin Willot, Directorul Marketing Commercial Tires în Europa al Goodyear.

OMNITRAC S
Anvelopa de direcție OMNITRAC S este concepută pentru a se potrivi condițiilor specifice industriei de construcții moderne și aplicațiilor similare, unde o mare porțiune de drum este nepavată. Beneficiile pe care această anvelopă le oferă sunt: performanța optimă a uzurii pe șosea, nivelul înalt semnificativ al rezistenței la uzură a benzii de rulare și posibilitatea de reșapare mai rapidă, datorită tehnologiei DuraShield.

OMNITRAC D
Noua anvelopă de tracțiune OMNITRAC D prezintă o bandă de rulare prevăzută cu trei caneluri direcționale, ce optimizează performanța pe autostradă și pe timp de iarnă. Anvelopa OMNITRAC D oferă performanță îmbunătățită la uzură pe șosea, tracțiune excelentă pe toate tipurile de suprafețe, pe tot parcursul vieții, durată de viață crescută și reșaparea garantată. Datorită tehnologiei DuraShield, durabilitatea carcasei și rezistența la uzură a benzii de rulare sunt semnificativ îmbunătățite, cu un nivel crescut de rezistență la tasare, inclusiv în timpul operațiunii de încetinire.

Anvelope pentru remorcă
Anvelopele pentru remorcă Goodyear OMNITRAC MST II pe dimensiunile 385/65R22.5 și 445/65R22.5 completează noile anvelope OMNITRAC S și D, oferind kilometraj crescut și aderență îmbunătățită pentru aplicațiile on- și off-road. Aceste anvelope au o bandă de rulare largă și asigură un potențial crescut al uzurii și randament kilometric, combinate cu rezistență excelentă la defecțiuni și stabilitate crescută.

Disponibilitate
Gama OMNITRAC și versiunile reșapate TreadMax Mould Cure vor fi disponibile începând cu luna Decembrie a anului 2018.Dimensiuni Omnitrac

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

IAA Transportation 2024: spre o expoziție cu adevărat globală și inovatoare

Cel puțin în ceea ce privește vehiculele comerciale, IAA Transportation 2024 va...

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...