Noi containere sanitare la GVZ Bremen

Săptămâna trecută, noi containere sanitare cu dușuri și toalete pentru șoferii de camion au fost date în folosință în parcarea de la GVZ Bremen.
Logistikhilft containere sanitare GVZ Bremen

Aceste containere sanitare sunt localizate în apropierea punctului central de catering de la GVZ Bremen, Das Backhaus. Ele pot fi folosite gratuit de către toți șoferii de camion.

Instalarea containerelor face parte din inițiativa #Logistikhilft (ajutor pentru logistică), în cooperare cu Krone, GVZ Entwicklungsgesellschaft Bremen și Backhaus.

”Krone susține de zeci de ani proiectele care fac viața șoferilor de camion mai ușoară. După izbucnirea epidemiei de coronavirus a devenit și mai clar că populația nu poate funcționa fără industria de transport. Nu mai trebuie să spunem că aceste toalete și dușuri de la GVZ Bremen, cel mai mare centru de mărfuri din Europa, sunt foarte bine poziționate”, a declarat Frank Albers, director general al Krone.

Campania #Logistikhilft a fost lansată în luna Aprilie, ca o inițiativă comună a Ministerului Federal de Transport (BMVI), a asociațiilor de transportatori BGL și LAG și a asociațiației non-profit DocStop / SaniStop, cu sprijinul mai multor producători și furnizori de servicii din industria de transport.

Citește și:

ARR reia testarea teoretică pentru atestate profesionale

Containere cu dușuri pentru șoferi în Renania de Nord – Westfalia

Aplicația Galileo Green Lane reduce traficul de la frontiere

Cele 17 țări pentru care se elimină carantina sau autoizolarea

Adaugati comentariu