Noi anvelope și servicii Bridgestone
Home Noutati Noi anvelope și servicii Bridgestone
Noutati

Noi anvelope și servicii Bridgestone

21

Bridgestone își extinde portofoliul cu noi anvelope și servicii. Modelele noi de anvelope premium pentru camioane și autobuze sunt Duravis R002, COACH-AP 001 și Ecopia H002, iar noile soluții digitale și aplicații sunt Total Tyre Care, FleetPulse și WEBFLEET de la TomTom Telematics.Bridgestone investește în portofoliul în continuă creștere de anvelope comerciale premium și soluții digitale de mobilitate care să ajute flotele să depășească provocările cu care se confruntă. Bridgestone anunță lansarea a două noi anvelope pe segmentul Camioane și Autobuze: Duravis R002 și COACH-AP 001, pe lângă anvelopa recent lansată Ecopia H002. Aceste anvelope sunt proiectate să scadă costul total de proprietate oferind în același timp cele mai ridicate niveluri de siguranță, eficiență și confort.

Cele trei noi produse au fost dezvoltate, testate și fabricate în Europa, în parteneriat cu clienții de flotă. Duravis R002 oferă performanță de utilizare remarcabilă pentru a reduce semnificativ costurile de operare ale flotei pe segmentul de versatilitate. Primul produs de la Bridgestone dedicat în totalitate segmentului coach, COACH-AP 001 oferă eficiență și confort flotelor de vehicule de transport fără a compromite siguranța. Iar Ecopia H002, lansată recent, este o anvelopă eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil proiectată pentru a ajuta operațiunile de flotă pe distanțe mari să își reducă costurile de operare și emisiile de CO2. Toate cele trei produse sunt în deplină conformitate cu legislația europeană, în special în ceea ce privește emisiile de CO2 și zgomotul.

Toate cele trei anvelope nou lansate vor putea fi urmărite prin sistemul de etichetare electronică RFID (identificare prin radiofrecvență), adăugând valoare clienților care doresc să beneficieze de conectivitate și mentenanță predictivă pe drum.

În ultimii câțiva ani, compania a investit foarte mult în capabilitățile digitale și a inovat diferite soluții digitale și aplicații, precum Total Tyre Care și FleetPulse, pentru a veni în sprijinul flotelor cu perspective bazate pe date, confort și eficiență maximă.

Total Tyre Care este o soluție de gestionare a anvelopelor de la Bridgestone care aplică sisteme și tehnologii avansate pentru a monitoriza, menține și gestiona anvelopele pentru flote astfel încât să asigure siguranță optimă și să reducă costurile de mentenanță pentru anvelope. Clienții pot alege din pachete care includ monitorizare Toolbox a anvelopelor, gestionarea contractelor și bunurilor de tip anvelope Fleetbridge, gestionarea bunurilor de tip carcasă Basys, sau monitorizarea presiunii anvelopelor și mentenanță proactivă Tirematics. Și, deoarece fiecare flotă este unică, toate soluțiile de gestionare a anvelopelor de la Bridgestone pot fi personalizate pentru a răspunde nevoilor individuale.

FleetPulse este o soluție digitală trei-în-unu de la Bridgestone care le oferă managerilor de flotă informații în timp real cu privire la starea vehiculelor, pentru a reduce costurile de mentenanță, a crește timpul în trafic și a simplifica operațiunile de flotă. FleetPulse vine și cu sistem de monitorizare a presiunii anvelopelor incorporat în vehicul, asigurând optimizarea presiunii anvelopelor și, astfel, ajutând flotele să evite costurile nedorite și emisiile de CO2.

Recenta achiziție a TomTom Telematics, principalul furnizor de soluții digitale pentru flote în Europa și cel de-al treilea la nivel global, completează oferta Bridgestone pentru proprietarii și managerii de flote. WEBFLEET, soluția de gestionare a flotelor, premiată, de la TomTom Telematics, vine în sprijinul companiilor cu informații în timp real cu privire la locația vehiculelor, comportamentul conducătorului, date privind utilizarea combustibilului și abilitatea de a comunica cu echipa de pe teren.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...