Iunie 2019
Home Noutati A apărut Cargo&Bus nr. 273, ediția iunie 2019
Noutati

A apărut Cargo&Bus nr. 273, ediția iunie 2019

30

A apărut numărul 273 al revistei Cargo&Bus, iunie 2019, cu un conținut care îmbină, ca de obicei, testele și prezentările de vehicule comerciale cu cele mai noi informații din lumea transporturilor și logisticii.

Materialul de bază este un test realizat pe autostrăzile din România cu FH Fuel & Efficiency, un pachet special oferit de Volvo Trucks România. Acesta se bazează pe ultima versiune a motorului de 13 litri și 460 CP, Euro 6 Step D. De asemenea, pachetul conține echipamente și servicii menite a reduce consumul în aplicațiile de transport pe distanțe lungi.

Coperta Cargo&Bus 273 iunie 2019Tot pe plan intern avem o importantă livrare de camioane Mercedes-Benz Actros pentru compania Dumagas. De asemenea, în ediția iunie 2019 prezentăm un interviu cu Selim Yazici, Ford Trucks Managing Director, Eastern Europe & Balkans, care ne-a vorbit despre expansiunea mărcii în Europa.

În domeniul legislativ vorbim despre decizia luată de Consiliul UE de a permite utilizarea unor cabine mai lungi din 2020, fără a reduce lungimea semiremorcii. Vezi în numărul din iunie 2019 care este lungimea suplimentară permisă și condițiile necesare.

Această ediție cuprinde și un important supliment dedicat logisticii inteligente, după expoziția Transport Logistic 2019. Printre altele, vorbim acolo despre parteneriatul dintre WABCO și TRATON GROUP pentru lansarea primei soluții de administrare a flotelor dedicată remorcilor: RIO 4TX-TRAILERPULSE. De asemenea, despre premiile câștigate de portalul MyIVECO, Scania R 450 sau conceptul EcoDuo al Schmitz Cargobull.

În rubrica de vânzări studiem statisticile înmatriculărilor de vehicule de peste 3,5 tone în luna aprilie.

În capitolul tehnologie abordăm două subiecte: înființarea unei organizații globale a Daimler pentru camioane autonome și prima misiune pentru Vera, autotractorul electric autonom al Volvo Trucks.

În secțiunea de transport persoane vorbim despre lansarea vânzărilor pentru modelul Iveco Urbanway hybrid.

FloteAuto 56 iunie 2019Revista Cargo&Bus poate fi cumpărată din toate marile centre de distribuție presă (inmedio și benzinării), alături de revista FloteAuto. În numărul 56 al revistei FloteAuto (Iunie 2019) puteți găsi primul test cu noua generație Renault Clio, într-o configurație foarte potrivită pentru flotele companiilor, echipată cu noul motor 1.0 TCe de 100 CP. În secțiunea dedicată mașinilor electrificate puteți citi un test cu noul Toyota Prius plug-in hybrid. De asemenea, segmentul vehiculelor comerciale conține un test cu Citroen Berlingo cu noul motor 1.5 BlueHDI de 130 CP. Prețul pachetului FloteAuto – Cargo&Bus este de 10 lei.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

IAA Transportation 2024: spre o expoziție cu adevărat globală și inovatoare

Cel puțin în ceea ce privește vehiculele comerciale, IAA Transportation 2024 va...

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...