TruckStore
Home Noutati TruckStore, marca Mercedes-Benz de camioane SH, lansată în România
Noutati

TruckStore, marca Mercedes-Benz de camioane SH, lansată în România

113

Divizia Truck & Bus a Mercedes-Benz România a lansat TruckStore, platformă dedicată vânzărilor de autovehicule comerciale grele rulate și unul dintre segmentele principale de afaceri ale Daimler Trucks.În urma unui proces de rebranding, sediul departamentului Autocamioane Rulate din cadrul Mercedes-Benz România, aflat pe Str. Rudeni, nr. 103, Chitila, și-a deschis porțile ca punct de vânzări și servicii TruckStore.

”Lansarea TruckStore în România reprezintă o nouă etapă de dezvoltare pe piața locală și un pas important în consolidarea poziției de lider în piața autovehiculelor comerciale grele rulate. Dezvoltarea impresionantă a acestui segment, cu o creștere a vânzărilor de peste 100% în ultimii trei ani, este dovada planificării strategice și rezultatul profesionalismului și muncii de echipă a departamentului Autocamioane Rulate din cadrul Mercedes-Benz România”, a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Truck & Bus Mercedes-Benz România.

Cea mai mare platformă de vânzări de autovehicule comerciale rulate din Europa cuprinde 27 de centre, în 14 țări europene, realizând un volum de vânzări de peste 20.000 de camioane pe an și o cifră de afaceri de aproximativ 600 de milioane de Euro.

TruckStoreÎncepând din 27 iunie 2019, platforma online www.truckstore.com este disponibilă și în limba română. Stocul național este actualizat online în timp real. În plus, vizitând noul sediu din Chitila, clienții beneficiază de consiliere profesională în găsirea soluției perfect adaptate nevoilor lor.

Rețeaua internațională TruckStore oferă acces la un portofoliu de autovehicule multi brand, de diverse tipuri și vechimi, de la capete tractor până la remorci și semiremorci rulate, dar și diverse servicii. Pentru a găsi rapid și ușor un autovehicul care să satisfacă nevoile și dorințele clienților, autovehiculele au fost clasificate în categoriile Gold, Silver și Bronze.

Categoria Gold

• Vechime autovehicul de maximum 4 ani
• Garanție TruckStore / Garanție de la producător
• Inspecție tehnică în conformitate cu standardele TruckStore
• Toate reparațiile și serviciile necesare efectuate
• Inspecția tehnică periodică impusă de lege
• Reparații complete
• Anvelope de cel puțin 6 mm

Categoria Silver

• Vechime autovehicul de maximum 6 ani
• Garanție TruckStore pentru vehiculele selectate
• Inspecție tehnică în conformitate cu standardele TruckStore
• Reglementare tehnică
• Reparații complete
• Anvelope de cel puțin 3 mm

Categoria Bronze

• Inspecție tehnică
• Reglementare tehnică
• Întreținere de bază

Garanția TruckStore. Valabilă pentru grupul motor-propulsor, garanția TruckStore minimizează riscul de pierderi în cazul avariilor neaștepate. Camioanele TruckStore care beneficiază de garanție pot accesa centrul de revendicare a garanției, disponibil 24h pe zi, 7 zile pe săptămână. Garanția este valabilă pe întreg teritoriul UE, iar procedura de accesare este simplă și lipsită de birocrație.

Achiziție camioane. TruckStore oferă atât posibilitatea de a cumpăra, cât și de a vinde un camion la un preț corect. Specialiștii TruckStore evaluează autovehiculul și transmit clientului oferta de achiziție.

Servicii financiare. De la leasing financiar la oferte tip buy-back, gama extinsă de servicii financiare le oferă clienților TruckStore numeroase soluții, adaptate nevoilor și posibilităților fiecăruia.

Trade-in. Acest serviciu oferă clienților posibilitatea de a deduce din prețul de achiziție al unui camion nou valoarea actuală a camionului pe care îl dețin, în baza unei evaluări a acestuia. Clienții pot alege și a doua opțiune prin care valoarea camionului deținut poate constitui avans în cazul unui contract de leasing.

Clienți externi. Clienții din afara României pot achiziționa camioane de la TruckStore România, aceștia beneficiind de servicii de suport, ce acoperă toate procedurile și formalitățile necesare pentru export.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiRutierTransportatori

Primăria Galați cumpără 10 microbuze electrice Karsan e-Jest

Primăria Municipiului Galați anunță că a semnat contractul pentru achiziția a 10...

NoutatiServicii

E.ON și MAN, rețea publică de încărcare pentru camioane electrice în Europa

E.ON și MAN Truck & Bus fac împreună un pas decisiv înainte...

CamioaneNoutati

Volvo Trucks la IAA 2024

Gama Volvo Trucks la expoziția IAA 2024 va fi plină de dovezi...

FeroviarNoutatiTransportatori

Abonamentele metropolitane la tren

Aprobarea OMTI 1039/2024 un pas înainte în optimizarea serviciilor feroviare de călători...