MHS Truck & Bus, vânzări de 90 milioane euro în 2017

MHS Truck & Bus Group a înregistrat în anul precedent vânzări în valoare de 90 milioane de euro. În 2017 au fost înregistrate în România 1.178 camioane MAN, marca ajungând la o cotă de piaţă de 17%, cea mai bună performanţă a MHS Truck & Bus Group din ultimii trei ani. Pe lângă camioanele noi, compania a livrat anul trecut 4 autocare MAN și Neoplan şi 333 unităţi camioane rulate.

În 2017, MHS Truck & Bus Group a livrat un număr de 7 flote de camioane, cea mai mare fiind de 50 de unităţi. Majoritatea camioanelor livrate au fost destinate transportului internaţional. Alte tipuri de camioane livrate au fost vehicule specializate. Modelul cel mai solicitat anul trecut a fost MAN TGX 18.460 EfficientLine3, înregistrându-se de asemenea o creştere a cererii modelelor cu motorizare de 500 CP.

Anul trecut a fost foarte bun și pentru activitatea de After Sales a MHS Truck & Bus Group, înregistrându-se o cifră de afaceri de 22 milioane euro. Activitatea de After Sales s-a caracterizat printr-un grad ridicat de ocupare a serviceurilor susţinut de campanii active pentru piesele de schimb originale MAN, o structură îmbunătăţită a agenţilor de vânzări mobili precum şi programul de garanţie extinsă a pieselor de schimb.

Începând cu luna mai 2017, MAN a prelungit la 24 de luni garanţia pentru piesele originale MAN, ecoline şi accesoriile originale MAN. Garanţia este disponibilă atât la nivel european cât şi la nivel internaţional, MAN fiind singurul producător de vehicule comerciale grele care oferă acest tip de garanţie.

MHS Truck & Bus conferinta”În ceea ce priveşte anul 2018, suntem convinşi că vom repeta performanţa din anul precedent. În sprijinul acestei estimări stau produsele premium, foarte fiabile precum şi reţeaua de serviceuri foarte bine dezvoltată şi serviciile After Sales de calitate superioară, pe care le oferim clienţilor noştri. Toate acestea constituie premisele unui rezultat foarte bun pentru anul 2018”, a declarat Michael Schmidt, Preşedinte al MHS Truck & Bus Group.

Adaugati comentariu