DKV caută transportatori eco

Pe 20 iunie 2018 va avea loc a 11-a ediţie a Eco Performance Award, eveniment organizat de DKV dedicat companiilor de transport care își desfășoară activitatea într-un mod sustenabil. Firmele interesate să câştige premiul și mult râvnita certificare de calitate pot depune aplicațiile până în data de 11 februarie 2018.
DKV Toll taxele de drum din Germania

Aplicațiile se pot depune la următorul link: www.eco-performanceaward.com/jetzt- bewerben.html. Cererea de înscriere este alcătuită din cinci întrebări şi oferă solicitanţilor o modalitate rapidă şi convenabilă de a convinge juriul de potenţialul conceptului de sustenabilitate înscris.

Juriul de specialitate verifică și evaluează cererile depuse și nominalizează candidații cu cele mai mari șanse de câștig pentru a merge mai departe la etapa de aplicare integrală. Ulterior, între șase și zece aplicanți sunt invitați să-și prezinte conceptele personal, în fața juriului.

Câștigătorii vor fi premiați într-o ceremonie care va avea loc pe 20 iunie 2018, în Dusseldorf. Premiul Eco Performance este un certificat de calitate independent, susţinut de DKV Euro Service şi partenerii săi premium Knorr-Bremse și PTV Group. Președintele Logistics Management al Universităţii din St. Gallen asigură îndrumare tehnică.

Informaţii suplimentare găsiţi aici: www.eco-performance- award.de

Adaugati comentariu