MHS Truck & Bus Group susține Săptămâna Haferland 2020
Home Noutati MHS Truck & Bus Group susține Săptămâna Haferland 2020
Noutati

MHS Truck & Bus Group susține Săptămâna Haferland 2020

30

În lunile iulie și august, MHS Truck & Bus Group este aproape de inițiativele de promovare ale turismului intern și a culturii din diverse zone ale țării, susținând funcționarea economiei, în această perioada dificilă.Implicarea în susținerea și dezvoltarea comunității au reprezentat întotdeauna o prioritate pentru MHS Truck & Bus Group. Anul acesta este unul special, având în vedere situația cauzată de pandemie. Pe lângă susținerea constantă și activă a transporturilor vitale în această perioadă pentru asigurarea bunurilor necesare, asigurarea locurilor de muncă ale angajaților săi și crearea unor noi locuri de muncă, grupul se implică activ și în promovarea și dezvoltarea turismului intern, astfel contribuind la susținerea economiei.

Festivalul Săptămâna Haferland este un proiect cultural important pentru MHS Truck & Bus, un eveniment pe care l-a susținut înca de la prima sa ediție, desfășurată în 2012. Anul acesta, Festivalul Săptămâna Haferland se va desfășura online, din responsabilitate față de comunitate și față de vizitatori, promovând prin intermediul programului său zona, tradițiile, obiceiurile și turismul în satele săsești din Transilvania. Festivalul va avea loc între 31 iulie și 02 august, pe canalele Social Media ale evenimentului Săptămâna Haferland.

”Inițiativă specială de anul acesta a Festivalului Săptămâna Haferland este susținută de MHS Truck & Bus Group din dorința de a promova turismul intern și cultura din diverse zone ale țării, respectând toate condițiile de siguranță în vigoare”, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus, importatorul mărcii MAN în România.

Festivalul Săptămâna Haferland 2020 poate fi vizionat online pe Facebook, Instagram, YouTube și pagina de web.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

IAA Transportation 2024: spre o expoziție cu adevărat globală și inovatoare

Cel puțin în ceea ce privește vehiculele comerciale, IAA Transportation 2024 va...

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...