Mașini noi pentru ”ISCTR-ul” din Polonia

La începutul lunii mai, Inspecția Transportului Rutier din Polonia (GITD), echivalentul ISCTR din România, a primit primul lot de mașini noi: 32 de unități MAN TGE.
Mașini noi pentru ”ISCTR-ul” din Polonia

În total, ”ISCTR-ul” din Polonia a comandat 64 de mașini noi de la MAN, model TGE 3.180. Carosarea și montarea echipamentelor a fost realizată de AMZ Kutno. Printre echipamentele prezente la bord se numără cântare pentru camioane, testere de diagnoză, sonometre și contoare de emisii. Mașinile vin cu o garanție de 78 de luni din partea MAN, o noutate în industria de vehicule comerciale ușoare.

Primele 32 de vanuri MAN TGE au intrat deja în operare. Vehiculele vor fi folosite de cele 16 regionale GITD. Când toate mașinile noi vor fi livrate, fiecare regională va primi câte 4 unități.

”Sunt fericit că o instituție importantă ca GITD, atât de apropiată de industria de transport, a decis să cumpere vehicule MAN. În ciuda dificultăților cauzate de epidemia de coronavirus, transportul rutier rămâne o industrie cheie. Sunt convins că mașinile MAN TGE de ultimă generație și perfect echipate vor ajuta GITD să facă toate controalele necesare”, a declarat Grzegorz Rogalewicz, director de vânzări vanuri la MAN Truck & Bus Polska.

Citește și:

Video: Atac cu cockteil Molotov asupra unei autospeciale ISCTR

Se reintroduc restricțiile pentru camioane pe DN1 Ploiești – Brașov

Reportaj Euronews: Șoferii de camion din est sunt exploatați

Transportatorii vestici cer ca Pachetul Mobilitate 1 să fie adoptat urgent

Adaugati comentariu