MAN Lion’s Coach este Autocarul Anului 2020

Un juriu de jurnaliști de specialitate din 22 de țări a ales modelul MAN Lion’s Coach ca fiind ”Autocarul Anului 2020”. Juriul a fost impresionat de concept, de raportul cost-eficiență, confort, fiabilitate și de designul distinctiv.
MAN Lion’s Coach este Autocarul Anului 2020

Noul autocar MAN Lion’s Coach a câștigat prestigiosul titlu ”Autocarul Anului 2020”, premiul fiind decernat în deschiderea expoziției Busworld 2019, desfășurată în acest an pentru prima dată la Bruxelles. Cei 22 de jurnaliști de la publicații de profil din Europa au fost impresionați de conceptul general, de utilitate, de eficiența în ceea ce privește costurile de operare, de confort și fiabilitate.

Premiul ”Autocarul Anului” se decernează de trei decenii și este considerat ca fiind cel mai important premiu internațional din industrie. La începutul lunii septembrie, cei 22 de membri ai juriului au putut testa intensiv toate modelele încrirse în competiție în cadrul testului internațional, care a avut loc chiar în România, la Sibiu.

După o săptămână de teste în diferite condiții și numeroase discuții tehnice, juriul a decis că autocarul MAN Lion’s Coach este câștigătorul clar al titlului ”Autocarul Anului 2020”.

Juriul a fost impresionat și de calitatea materialelor din interior, de motorizare, dar și de echipările disponibile pe acest autocar, în special sistemele care vin în ajutorul persoanelor cu mobilitate redusă.

Modelul ales ”Autocarul Anului 2020” se bucură deja de o creștere a vânzărilor pe piețele importante din Europa. MAN Lion’s Coach deja este autocarul oficial al unor echipe de top din fotbalul european, precum FC Bayern Munchen, Paris Saint-Germain sau naționala Germaniei.

Adaugati comentariu